TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Annika Ljungberg skiljer sig: "Det kommer en dag då jag vill gå vidare i livet"

31 jan, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Artisten Annika Ljungberg skiljer sig. "Det kommer en dag då jag får gå vidare i livet och hitta någon, den dagen blir välkommen."
Annons

Förra våren berättade forna Rednex-medlemmen Annika Ljungberg, 45, att hon och maken Jens Sylsjö, 41, som har dottern Molly, 11, ihop skulle gå skilda vägar efter 15 år som par och tio år som makar.

– Vi har haft fantastiska år där vi både levt och jobbat ihop. Nackdelen med att ha arbetet som livsstil är att passionen och spänningen fått stå åt sidan, sa Annika.

Annika och Jens har varit gifta i tio år. Foto: IBL
Annika och Jens har varit gifta i tio år. Foto: IBL

Paret hade då levt isär sedan sommaren 2013 efter att Jens fått ett jobb som underhållningschef på en hotellkedja i Turkiet och stannat kvar. Separationen kom efter en period då sångerskan drabbats av blodcancer och kämpat med många turer till olika sjukhus. Men de ville ändå inte skilja sig formellt, förrän nu. Den 21 januari mottog Södertörns tingsrätt deras ansökan om skilsmässa.

– Det kommer en dag då jag får gå vidare i livet och hitta någon, den dagen blir välkommen. En man i mitt liv får kanske dyka upp, säger Annika i Aftonbladet.

Missa inte detta:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons