LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Annika Jankells första ord om att ha blivit mormor: ”Så stort”

02 dec, 2019 
Annika Jankells första ord om att vara mormor efter barnbarnet Winstons födsel.
För några dagar sedan blev Annika Jankell mormor.
Nu berättar hon hur det känns att ha fått sitt första barnbarn.
– Jag har inte hunnit smälta det, säger hon till Hänt.
Annons
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”Brand logo
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”

Det var i juli som skådespelaren Félice Jankell, 27, dotter till Annika Jankell, 57, och Thorsten Flinck, 58, avslöjade att hon väntade barn ihop med kärleken tillika H&M-arvingen Nils Tham, 34.

Hon avslöjade då sin graviditet med en bild på Instagram där hon höll sig för den runda magen.

Gravidavslöjandet hyllades i Félice Jankells kommentarsfält och många följare grattade henne och Nils Tham för den kommande tillökningen. Bland kommentarerna uttryckte sig även mamma Annika Jankell om sina känslor kring den stora nyheten:

”När ens barn ska få barn… herregud… nu förstår jag precis vad alla mor- och farföräldrar talar om när de beskriver den euforiska lyckan över sina barnbarn. Orden räcker inte till att beskriva alla varma känslor”, skrev hon då.

Den 25 november kom Félice och Nils lille son till världen – och han fick namnet Winston. Både Felicé Jankell och systern Happy Jankell, 25, har uppdaterat sina sociala medier kring bebislyckan, men mormor Annika Jankell har ännu inte lagt ut något om Winston.

Annons

Annika Jankells lycka över barnbarnet

När Hänt träffar Annika Jankell i samband med Svenska hjältar-galan frågar vi henne hur det känns att ha blivit mormor.

– Jag har inte hunnit smälta det fantastiska faktum och att detta är på riktigt än. Det är så stort och fantastiskt på alla sätt, säger hon.

Med tanke på att Winston är hennes första barnbarn tror hon absolut att han kommer att bli duktigt bortskämd – men framförallt med omtanke och värme.

– Ja, ja, gud ja. Med kärlek, säger hon.

FOTO: TT/Karin Törnblom

Annons