LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Annica Englunds sorg över nya beslutet om pojkvännen

07 jul, 2020 
Annica Englund
Tv-profilen Annica Englund och NHL-proffset Elias Lindholm har haft en fin sommar ihop i Sverige. Men när den nordamerikanska hockeyligan nu drar igång igen tvingas de skiljas åt.
”Det betyder att jag inte kommer få träffa min pojkvän på 1,5 månad”, skriver Annica Englund.
Annons
Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”Brand logo
Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”

Det spekulerades länge i vem Annica Englunds nya pojkvän var. Hon slog igenom 2012 i Big Brother och i huset träffade hon Marcelo Peña. De höll ihop fram till 2017 då de valde att gå isär.

I slutet av 2019 avslöjade Annica Englund något överraskande att hon skulle lämna Sverige och flytta till Kanada. Hon hade nämligen träffat en kille där, men vem denne mystiske pojkvän var ville hon först inte gå ut med.

Ledtrådarna om hemlige pojkvännen

Några ledtrådar lades dock fram. Hon berättade att han spelade hockey i NHL-laget Calgary Flames, och att det var så hon hamnade i Kanada.

Mycket mer än så hade de nyfikna följarna inte att gå på tills hon lade ut en bild på sig själv och centern Elias Lindholm.

”Förra midsommaren, när allt började”, skrev hon.

När coronaviruset tog fart stängde NHL, likt många andra serier, ner och paret åkte tillbaka till Sverige. Där har de varit tillsammans – fram till nu. Hockeyligan har nämligen bestämt sig för att fullfölja säsongen, vilket innebär att Lindholm får resa tillbaka till Nordamerika.

Annons

Fick precis veta att hockeysäsongen trots allt blir av. Det betyder att jag inte kommer få träffa min pojkvän på 1,5 månader”, skriver Annica Englund på Instagram.

Sorgen över pojkvännen flytt

När hon fick reda på att pojkvännen ska resa tillbaka skrev Annica Englund att hon var orolig för honom, och att det kändes som att ligan bara drar igång igen för pengarnas skull.

”Jag blir upprörd! Men samtidigt behöver jag vara stöttade och ’hoppas att han inte smittas av viruset och att det går riktigt dåligt’, så det suger. Och som lök på laxen vet jag inte ens när han kommer tillbaka.”

NHL har satt upp en plan för hur spelarna och lagen ska bete sig nu när matcherna snart drar igång igen. Premiären är satt till 1 augusti, men innan dess får lagen samlas på träningsläger i sina egna anläggningar. Det sker om en vecka. Den 26 juli ska lagen samlas i Toronto och Edmonton för att invänta premiären.

Så även om det naturligtvis kan kännas läskigt att se sin pojkvän åka tillbaka till Nordamerika verkar det som att ligan gör sitt bästa för att spelarna ska vara så säkra som möjligt.

Annica Englund skriver också att hon ska hitta på roliga saker för att få tiden att gå. Hon ska ha olika teman för varje vecka, och den första kommer att kretsa kring träning och mat.

Bild: Instagram, Eero Hannukainen/TT

Annons