LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Annica Englunds nya beslut efter flytten: ”Kändes lite taskigt”

06 sep, 2019 
Annica Englund om flytten
I augusti avslöjade Annica Englund att hon träffat kärleken på nytt och bestämt sig för att flytta till Kanada där hennes nya pojkvän bor. Efter ett par dagar i sin nya hemstad berättar Annica nu hur omställningen har varit.
Annons
Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”Brand logo
Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”

Tv-profilen och influencern Annica Englund, 29, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i Big Brother 2012. Väl i huset träffade hon Marcelo Peña, 29, som hon sedan var tillsammans med i fem år.

2017 gick Marcelo och Annica skilda vägar och medan Marcelo fortsatt synas i dokusåpor på tv har Annica istället satsat på en karriär som dj och producent.

Sedan relationen med Marcelo Peña har Annica Englund varit singel och trivts bra med det. Men i somras avslöjade tv-profilen att hon hittat kärleken på nytt. I ett inlägg på sin blogg berättade Annica i augusti om den nya pojkvännen – och beslutet att flytta till Kanada där hennes partner både bor och jobbar.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag har aldrig någonsin känt mig så rätt i livet tillsammans med en person som jag gör med honom så ja… jag drar. Jag åker med honom och är livrädd samtidigt som jag ser så mycket fram emot att bygga en framtid med en person som jag är upp över öronen förälskad i”, skrev Annica Englund i inlägget.

Annica Englunds beslut efter pojkvännens drag

Den 4 september berättade Annica för sina bloggläsare att hon har anlänt till Kanada och att flytten var omtumlande.

Annons

”När jag satte mig på planet fick jag en liten släng av känslor och blev lite gråtfärdig. Jag är inte ledsen över att jag flyttat men det är ju såklart en stor omställning”, skrev hon i sitt första inlägg från Kanada.

Nu har paret även börjat inreda lägenheten som de ska bo i tillsammans, något som visat sig vara lite svårare än vad Annica Englund hade tänkt sig.

I ett nytt inlägg på sin blogg skriver Annica att pojkvännen har anlitat en inredare, men att när möblerna väl levererades insåg Annica direkt att det var alldeles för mycket av allt.

”Allt var ju jättefint och genomtänkt, men det var bara lite för mycket saker”, skriver Annica Englund och berättar att hon snart började plocka bort de möbler som hon inte ville behålla.

”Man kan säga att det var en hel del saker som kom, sågs och fick åka i retur. Och när jag fick höra vad sakerna kostade höll jag på att tuppa av”.

Nu har Annica sett till att hemmet faller henne bättre i smaken och de dyra inredningsdetaljerna har returnerats.

”Kändes lite taskigt att ta bort saker från hemmet men jag sa det att ska jag också bo här måste jag få säga vad jag tycker vilket han var helt med på”, skriver Annica Englund.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons