TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Annica Englunds avslöjande: Lämnar Sverige för nya pojkvännen

13 aug, 2019 
Annica Englunds kärleksavslöjande – flyttar från Sverige med nya kärleken
Tv-profilen Annica Englund delar nu med sig av sin stora kärlekslycka. Om bara veckor lämnar hon Sverige med sin nya pojkvän. ”Jag ser så mycket fram emot att bygga en framtid med en person som jag är upp över öronen förälskad i”, skriver hon i ett inlägg.
Annons
Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”Brand logo
Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”

Annica Englund blev ett känt ansikte när hon 2012 medverkade i dokusåpan Big Brother, där hon under inspelningen träffade Marcelo Peña – killen som där efter var hennes pojkvän i fem år. Men i slutet av 2017 berättade paret att de valt att gå skilda vägar.

Efter den långa relationen trivdes Annica Englund med att köra solo och leva som singel.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag älskar singellivet, jag har ju alltid varit i ett förhållande så det här är första gången jag verkligen är singel på riktigt, har Annica tidigare sagt i en intervju med Hänt, hon fortsatte:

– Det finns ingen man behöver ta hänsyn till, du behöver inte tänka på någonting, du kan kliva upp och se ut som skit och ingen bryr sig och du behöver inte anpassa dig efter någon.

Stora kärleksbeslutet med nya kärleken

Men nu berättar Annica Englund den glädjande nyheten om att hon hittat kärleken igen! Och i ett långt inlägg på sin blogg berättar hon inte bara om hur hon och den nya pojkvännen träffades, utan också om det stora kärleksbeslutet – hon flyttar snart från Sverige till Kanada där nya kärleken både jobbar och bor.

Annons

Att bygga en relation med en människa på andra sidan Atlanten är inte omöjligt, men det kan bli svårt. Och om det känns så rätt, varför ens tveka?”, skriver Annica Englund i inlägget där hon berättar om beslutet att flytta från Sverige till Kanada.

Hon fortsätter:

Jag har aldrig någonsin känt mig så rätt i livet tillsammans med en person som jag gör med honom så ja… jag drar. Jag åker med honom och är livrädd samtidigt som jag ser så mycket fram emot att bygga en framtid med en person som jag är upp över öronen förälskad i.

Annica Englund och den nya kärleken kommer att vara bosatta i Kanada från september till april, och resterande månader av året kommer det nyblivna paret att bo i Sverige. Och trots att flytten fått Annica att känna en viss rädsla råder det inga tvivel om att hon ser fram emot vad som komma skall.

Och jag är så jäkla lycklig. Alltså så lycklig att det gör ont i mig”, förklarar hon.

FOTO: TT, Instagram

Annons