LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Annica Englunds ärliga ord om nya ingreppet i kindbenen

01 maj, 2019 
Lina Arvidsson
Annica Englund visar upp när hon lägger fillers i kinderna.
Tv-profilen och influencern Annica Englund har alltid varit öppen med sina ingrepp. Nu bjuder hon med sina följare att se hennes senaste ingrepp – men varnar känsliga personer. "Det är lite trist att åldras utseendemässigt", bloggar 28-åriga Annica.
Annons
Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”Brand logo
Annica Englund visar upp nya ingreppet: ”Det är lite obehagligt”

Tv-profilen och influencern Annica Englund, 28, berättade i oktober förra året att hon gjort en bröstoperation. Flera år innan hade hon satt in silikonimplantat i brösten som hon nu valt att ta ut och byta mot ett par mindre.

I podcasten I sanningens namn berättade Annica Englund varför hon valde att göra en ny operation.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har väl insett att jag är nöjd med min kropp och valde att plocka ut mina silikonimplantat som jag haft, sa Annica Englund då.

På Instagram lät Annica sina följare se resultatet och själv grät hon av glädje när hon såg att det blivit precis som hon ville.

Nu låter Annica Englund återigen sina följare följa hennes nya ingrepp. På sin blogg visar Annica upp hur hon får fillers i kinderna. I början av sitt inlägg varnar hon känsliga personer för att läsa inlägget.

Jag tycker att det är lite obehagligt att göra kindbenen just för att jag vet att det är en större nål som går in under huden men jag fick lite bedövning på kinden där nålen skulle in“, skriver Annica Englund och fortsätter:

Annons

Det kan låta väldigt hemskt och ja visst är det lite läskigt men man är bedövad under tiden och det är även bedövning i materialet för att man inte ska få ont. Man känner att någon är där och pillar på men det är absolut inget som gör ont, det är mer obehagligt.

Vill inte visa åldern

Annica berättar i sitt inlägg att hon använder fillers för att hon vill fördröja åldrandet.

Att vara närmare 30 är ingen grej, jag bryr mig inte så mycket om siffran men det är lite trist att åldras utseendemässigt. Man tappar volym, glow, elasticitet och jag har sådana gener där jag får linjer snabbare och sedan har ju aldrig stress haft en positiv effekt på kroppen så när jag gör sådant här ser jag så jäkla mycket fräschare ut. Ni kanske tycker att jag pratar nonsens men lever ju ihop med mitt ansikte och ser det varje dag så jag har märkt jättestor skillnad på de senaste 5 åren och det är väldigt trist faktiskt“, skriver hon.

FOTO: Instagram, Eero Hannukainen/TT

Annons