LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Anne Lundberg har gift sig med kärleken Allan Lindberg

23 jun, 2019 
Hans & Anna Shimoda
Anne Lundbergs bröllop med Allan
Anne Lundberg och Allan Lindfors har gift sig. Nu visar SVT-profilen upp bilderna från sagobröllopet i på grekiska ön Paros.
Annons
Nöjesvärlden avsnitt 2Brand logo
Nöjesvärlden avsnitt 2

Folkkära SVT-profilen Anne Lundberg, 53, har gift sig med kärleken och byggkonsulten Allan Lindfors, 55. På Instagram publicerade hon idag, söndag, ett bildspel från bröllopet som ägde rum under midsommarhelgen på grekiska ön Paros.

”Äntligen man och hustru”, skriver hon i inlägget följt av ett rött hjärta.

På bilderna ser man att alla gäster var klädda i vitt medan brudparet bar röda kläder.

Så var gästerna klädda

Det var i vintras som Hänt kunde avslöja att Anne Lundberg stod i begrepp att gifta sig och att de skulle ske i Grekland. I inbjudan som vi fick ta del av stod att platsen för ceremonin var just en liten fiskeby och att gästerna blev ombedda att klä sig helt i vitt. Precis så blev det alltså. När Hänt konfronterade Anne för några månader sedan ville hon inte bemöta våra uppgifter.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det vill jag inte kommentera.

Tidigare relationerna

Innan Anne Lundberg träffade Allan var hon tillsammans med komikern Johan Wester som är känd från ”Hipp hipp!”. De träffades när de båda tävlade och vann ”På spåret”.

Dessförinnan levde Anne med Klas Sundkvist, 66, som hon har barnen Jack, 23, och Oscar, 21, med. De gick skilda vägar 2007 efter 15 år tillsammans.

– Det var ju inte det man tänkt sig – speciellt inte när man startat en familj. Det är klart att idén är att man ska leva tillsammans och få det att fungera livet ut. Det är ett nederlag och en sorg för alla inblandade – för båda de vuxna, och för barnen naturligtvis, har hon sagt till Expressen.

Karriärmässigt är Anne aktuell med nya säsongen av SVT:s flaggskepp ”Antikrundan” som hon har lett sedan 2001.

Annons