TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Därför känner du igen Anna Stomsi i Robinson 2023 – synts i tv förr

21 mar, 2023 
ANNA STOMSI
Robinson 2023 är igång och om man känner igen Anna Stomsi från någonstans så är det faktiskt inte så konstigt.
Här är var du har sett henne förr!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bortklippta scenerna i Robinson – här faller deltagaren ihop: ”Låg och krampade”Brand logo
Bortklippta scenerna i Robinson – här faller deltagaren ihop: ”Låg och krampade”

Det har blivit dags för vårens säsong av Robinson. Nytt sedan förra året är att det nu görs två Robinson-säsonger varje år, en på hösten och en på våren. Årets första säsong är det Anders Lundin, 64, som leder och höstens säsong är det återigen Petra Malm, 45, som är tillbaka i rutan.

I vanlig ordning får vi se en salig blandning av deltagare som söker in. Vissa är bekanta ansikten från tidigare sammanhang och känner du igen Anna Stomsi, 44, så är det faktiskt inte så konstigt!

Därför känner du igen Anna i Robinson – här har du sett henne tidigare

Anna har redan gjort starkt intryck på sina medspelare i Lag nord. Hon har kommit bra in i gruppen och säger i programmet att hon är mer introvert än extrovert, men att det också kan vara hennes styrka – att dra sig tillbaka lite då och då.

Annons

– Jag var mode-designer och fick vara med om något så märkligt som andligt uppvaknande. I alla fall så har det lett fram till att jag idag arbetar som medium och kontakter med personer som inte längre lever i fysisk form, berättar Anna i sin introduktionsvideo.

Faktum är att Annas jobb som medium även kommit till hands i tv-format. Hon har nämligen medverkat i realityserien Svenska Medium på Viaplay och Viafree från 2018. Hon är med andra ord ett väldigt känt medium.

Det gör Anna Stomsi idag

Idag jobbar hon heltid som medium, där hon förmedlar kontakter med döda människor, med andra ord andar. Hon håller både gruppseanser och enskilda sittningar. Rädslan har hon släppt för länge sedan. För även om hon träffar andar så handlar det inte om att hon träffar lik, som hon själv uttrycker det.

– I efterhand har jag förstått att det ointresse jag tidigare hade inför det andliga handlade om rädsla. Jag har varit medial i hela livet men aldrig förstått vad jag upplevt, och blivit rädd istället, sa hon till Amelia.

Men när det kommer till tv-sammanhang är det nu alltså Robinson som står på agendan för Anna och spänningen är olidlig.

FOTO: TV4

Annons