Anna Sahlenes ärliga ord om symptomen under Farmen VIP

Anna ”Sahlene” Sahlin berättar ärliga om utmattningen.

Sångerskan och skådisen Anna Sahlene avslöjar för sina följare på Instagram att hon känner sig helt slut och är rädd att återigen tvingas sjukskrivas för utmattningssyndrom.

Sångerskan och tidigare barnskådisen Anna ”Sahlene” Sahlin, 42, blev först känd då hon hade en stor roll i Lasse Hallströms film Alla vi barn i bullerbyn 1986. Och till den rollen handplockades hon faktiskt av Astid Lindgren själv.

2002 fick hon sin första stora hit med låten Runaway, som var Estlands bidrag till Eurovision Song Contest det året. Sedan dess har Sahlene blivit en etablerad artist, haft många radiohits och bland annat tävlat i svenska Melodifestivalen tre gånger, dock utan att ta sig vidare till final.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Hon har även gjort många stora musikalroller de senaste 12 åren och är just nu aktuell i musikalen Annie, som hade premiär på Nöjesteatern i Malmö hösten 2018, och där hon spelar mot sin dotter Lily, 12. Detta trots att familjen bor i Stockholm.

– Så vi får pendla, förklarade Anna i Sydsvenska Dagbladet förra året.

Det är första gången hon spelar mot sin egen dotter på scenen och i samma intervju förklarade artisten:

– Jag tror det blir ett minne för livet.

Fullspäckade schemat för mycket för Anna

För en månad sedan hade samma musikal nypremiär på Lorensbergsteatern i Göteborg, där den kommer att spelas under våren. Så de närmsta månaderna fortsätter pendlandet för Anna och Lily, men till Göteborg istället för Malmö.

Dessutom är Anna just nu aktuell i Farmen VIP, som sänds i TV4 och har flera andra projekt på gång framöver. Och trots att hon är lycklig över att så många är intresserade av henne verkar det som om Anna har tagit sig vatten över huvud för närvarande, för i veckan la hon ut en film på Instagram där hon förklarade för sina följare:

Jag menar inte att klaga, men jag är så otroligt stressad just nu. Jag har så störigt mycket att göra och den här veckan är helt sjuk, säger Anna i filmen.

Och Anna avslöjar sedan för sina fans att det inte är en stress hon drabbats av helt nyligen, utan att hon varit utmattad länge:

Jag har varit sjukskriven för utmattningssyndrom och då har man inte alls sån bra… vad heter det? Jag tappar ju till och med ord… Ja, så är det när man är utmattad, att man tappar ord. Det bara snurrar i skallen just nu. Shit vad det snurrar.

Hon avslutar inlägget med att förklara:

– Jag är glad att jag får jobba, men det har varit för mycket nu i ett halvår. Sorry att jag klagar. Hejdå.

Oroväckande info från tidigare tv-kändis

Anna Sahlin är sedan 20 år tillbaka sambo med Jimmy Wahlsteen, 43. De gifte sig 2010. Förutom Lily har de även sonen Mika, 7, och familjen lever ett lugnt och mysigt liv i södra Stockholm. Och nu håller familj, vänner, bekanta och fansen tummarna för att artisten snart ska må bättre igen.

En hel del av sångerskans följare har kommit med peppande och uppmuntrande kommentarer för att visa sitt stöd för henne. Så även tidigare tv-profilen Jugge Nohall, 54, som är mycket empatisk och förstående och skriver:

”Jag begriper dig. Heter det utmattningssyndrom nu mera? Tappar ord och minne? Jag fattar. Jag brukar kalla det för att man backar in i garaget för service”.

Dock kommer han även med en del riktigt oroväckande information till Anna, då han fortsätter med att förklara:

”Tyvärr kan detta ta flera år. Det är bara inse begränsningen. Vila mycket. En tv-serie brukar sätta sig mentalt och fysiskt efter inspelningstiden. Vila nu och acceptera läget. Kram Jugge”.

LÄS OCKSÅ: Vlad Reiser om fusket i Farmen VIP: ”Gillar inte regler”

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för Astrid Lindgren-barnen

FOTO: TT/Eero Hannukainen, Instagram