LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anna Pankovas tårar över svåra beslutet inför bröllopet

20 okt, 2019 
AvIda Gustafsson
Anna Pankovas tårar inför bröllopet
I början av oktober förlovade sig Paradise hotel-profilerna Anna Pankova och Kristian Täljeblad.
Planeringen för parets bröllop har redan dragit igång, men en detalj inför det kommande bröllopet får Anna att brista ut i tårar.
– Vem ska föra mig nerför altaret?, undrar Anna i podcasten Liten på jorden, stor i orden.
Annons
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”Brand logo
Arvid Stenbäckens ord om otroheten i Paradise hotel: ”Jag gjorde fel”

Realityprofilerna Anna Pankova, 23, och Kristian Täljeblad, 29, träffades under inspelningarna av Paradise hotel 2017. Efter programmet, som Anna vann tillsammans med Jonathan Hermansson, 28, flyttade paret ihop och i dagarna avslöjade Anna att Kristian friat till henne.

Antar att han blev less på mitt tjat så han friade för att få tyst på mig. Synd för honom att jag nu kommer prata bröllop”, skrev Anna Pankova på Instagram och Kristian beskrev händelsen ur sitt perspektiv i ett eget Instagram-inlägg:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Jag tänkte det är LIKA BRA att låsa in den här tjejen för jag kommer aldrig träffa någon finare än henne. Jag var dock typ 50% säker på att få ett nej innan jag frågade, men Anna var på strålande humör den dagen så det blev ett ja ändå. JAG ÄLSKAR DIG och nu är vi FÖRLOVADE WIHOO”.

Ovissheten inför bröllopet

I senaste avsnittet av podcasten Liten på jorden, stor i orden, som Anna Pankova och Kristian Täljeblad driver tillsammans, pratar de om sitt kommande bröllop. Än så länge är det inte bestämt när bröllopet kommer äga rum, men planeringen har redan satt igång så smått. Bland annat har de kommit överens om att ceremonin inte ska hållas i en kyrka.

Annons

I podden berättar Anna även om en bröllopsdetalj som för henne är väldigt känslig. Inför bröllopet har hennes mamma nämligen en viktigt önskan.

– Enligt mammas tradition så är det väldigt viktigt att en manlig figur, som då ska vara nära mig, ska föra mig ner för altaret, berättar Anna.

Anna Pankova förklarar i podden att hon inte har någon kontakt med sin pappa, och att valet av person som ska föra henne nerför altaret därför inte är självklart. Hon berättar att hon under en tidigare period i sitt liv ofta tänkte på hur ett framtida bröllop skulle se ut, vilket nu får henne att brista ut i gråt eftersom dessa tankebanor återigen kommit tillbaka i och med parets kommande bröllop.

– Man tänkte, ja men, vem ska föra mig nerför altaret? Man tänkte, alltså såhär, i alla filmer har man ju den här klassiska ”fader-dotter-dansen”, säger en gråtandes Anna som tröstas av kramar och pussar av Kristian.

Anna Pankova fortsätter gråtandes berätta att hon ännu inte är säker på vem som ska föra henne ner för altaret, men att det är något som både hon och Kristian Täljeblad funderar på.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Eero Hannukainen

Annons