LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anna Pankovas starka smärtor veckor innan bröllopet med Kristian

12 sep, 2020 
Anna Pankova och Kristian Täljeblad
Anna Pankova ska gifta sig med sin Kristian Täljeblad i slutet på september.
Mitt under bröllopsförberedelserna har nu Anna blivit sängliggandes med starka smärtor.
”Jag skrek av smärta när jag skulle ta bara ett steg”, skriver hon på Instagram story.
Annons
Intervju med Kristian Täljeblad och Anna PankovaBrand logo
Intervju med Kristian Täljeblad och Anna Pankova

Anna Pankova och Kristian Täljeblad fann kärleken i varandra då de medverkade i dokusåpan Paradise Hotel. Sedan dess har relationen blomstrat och inom bara några veckor ska paret bli man och fru. I den nya serien Anna & Kristian: Forever kommer fansen att få följa med från det att Kristian gick ner på knä tills det är dags för den stora dagen.

Ärliga erkännandet om bråken

När Hänt träffade paret under en pressträff inför programmets premiär visade de sig inte vara i ordning med allt planerande. Istället hade de en hel del saker kvar att fixa och paret var enliga om att ett bröllop innebar mer arbete än vad de hade kunnat ana.

Noors slott är platsen som paret kommer att fira sin kärlek på, det var något som de snabbt blev eniga om. Men det har även funnits beslut som varit svårare att komma överens om. Stressen och pressen hade nämligen lett till en hel del bråk avslöjade Anna och Kristian under intervjun.

Annons

– Det blir så när det är stressigt. Då blir det lätt att när man inte är överens kan det bli till ett bråk när det egentligen bara är att vi behöver välja någonting. Jag har fått lära mig att när du är stressad så ska jag bara låta dig vara för då blir det lugnt och då är det ofta lugnt, sa Kristian och menade att han och Anna ändå hittat ett sätt att ta sig vidare från bråken.

Anna avslöjade även att gästlisten var det moment som hade varit absolut svårast för paret att enas om.

Sängliggandes efter akuta smärtan

I slutet på september är det dags för Anna och Kristian att säga ja till varandra men nu visar sig Anna blivit sängliggandes efter att fått starka smärtor i ryggen. I en uppdatering på Instagram story berättar Anna om den dramatiska hälsokampen.

”Bara en rockstjärna som mig råkar ut för såhär mycket misär. Gick runt och städade och plötsligt kunde jag ej stå upp på grund av smärta i ländryggen (har diskbråck där) så nu är man sängliggandes. Har dock bokat tid hos en naprapat för jag skrek av smärta när jag skulle ta bara ett steg”, skriver Anna i uppdateringen.

Annons

Inte nog med detta fick Anna även problem med en tand som dock snabbt kunde få hjälp att fixa.

”Vad har jag gjort för att förtjäna denna otur”

Efter att ha besökt naprapaten uppdaterade Anna återigen följarna om sina ryggsmärtor.

Jag var alltså så sne i hela min rygg. Jag själv såg hur mitt bäcken stack ut åt vänster och överkroppen åt höger. På grund av min diskbråck som jag har ont i en vecka men tänkt “äh jag kan ju gå så ingen fara”. Allt jag gör är att skratta nu, vad har jag gjort för att förtjäna denna otur”, skriver Anna.

Hon förklarade även att det nu var fokus på att vila samt att behandligen skulle fortsätta nästkommande vecka.

Även Kristian har delat med sig av uppdateringar gällande fästmöns smärtor. På Instagram story syns han göra allt för att få Anna att skratta trots att just det innebär extra smärtor för henne.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Instagram

Annons