LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Pankova och Kristian Täljeblads kärleksbesked

26 dec, 2019 
AvStina Dahlgren
Anna Pankova och Kristian Täljeblad pussar varandra
Anna Pankova och Kristian Täljeblad är lyckligare än någonsin.
Nu delar det med sig av sin kärlekslycka på Instagram.
– Det kommer bli vi livet ut, skriver hon.
Annons
TV3 avslöjar: Här är nya deltagarna i Paradise hotel 2019Brand logo
TV3 avslöjar: Här är nya deltagarna i Paradise hotel 2019

Kristian Täljeblad, 29, och Anna Pankova, 23, träffades när de båda två deltog i TV3:s dokusåpa Paradise hotel 2017. Redan där uppstod kärlek och sedan dess har paret hållit ihop. De har tillsammans startat en Youtube-kanal med tiotusentals följare och har dessutom den populära podcasten Paradise hotel-podden ihop.

Tidigare i höst avslöjade paret den glada nyheten att de hade förlovat sig.

Antar att han blev less på mitt tjat så han friade för att få tyst på mig. Synd för honom att jag nu kommer prata bröllop”, skrev Anna Pankova på Instagram.

På bilden skålar de i champagne och Anna håller upp handen så att ringen syns. Även Kristian berättade för sina följare om kärlekslyckan.

”Jag tänkte det är LIKA BRA att låsa in den här tjejen för jag kommer aldrig träffa någon finare än henne.  Jag var dock typ 50% säker på att få ett nej innan jag fråga, men Anna var på strålande humör den dagen så det blev ett ja ändå. JAG ÄLSKAR DIG och nu är vi FÖRLOVADE WIHOO”.

Annons

Förlovningen ska ha skett under en utlandsresa.

Firar jul med Kristians familj

Just nu befinner sig paret i Abborrtjärn i Västerbotten och har firat jul ihop med Kristians familj. De båda har flitigt uppdaterat sina sociala medier med gulliga bilder på både familj, hundar och såklart kärleksfulla bilder på sig själva.

På en nytagen bild står paret mitt i ett magiskt vinterlandskap fullt av snö. De pussar varandra och Anna berättar i bildtexten om lyckan över att de snart ska bli man och hustru.

”Jag älskar dig mitt hjärta, är så lycklig att du är min fästman och att det kommer bli vi livet ut. Tack för att du är du och att du är min”, skriver hon följt av ett hjärta.

FOTO: TT/Karin Törnblom, Instagram

Annons