Anna Pankova och Kristian Täljeblad har förlovat sig

Anna Pankova och Kristian Täljeblad från Paradise hotel har förlovat sig

Anna Pankova och Kristian Täljeblad har förlovat sig.
På Instagram delar de med sig av nyheten.
– Antar att han blev less på mitt tjat, skriver Anna Pankova.

De tidigare Paradise hotel-deltagararna Kristian Täljeblad, 29, och Anna Pankova, 23, har förlovat sig. Det är på Instagram som paret delar med sig av nyheten.

Antar att han blev less på mitt tjat så han friade för att få tyst på mig. Synd för honom att jag nu kommer prata bröllop”, skriver Anna Pankova till en bild på paret och en bild på ringen, och Kristian beskriver händelsen ur sitt perspektiv i ett eget inlägg:

”Jag tänkte det är LIKA BRA att låsa in den här tjejen för jag kommer aldrig träffa någon finare än henne.  Jag var dock typ 50% säker på att få ett nej innan jag fråga, men Anna var på strålande humör den dagen så det blev ett ja ändå. JAG ÄLSKAR DIG och nu är vi FÖRLOVADE WIHOO”.

Förlovningen ska ha skett under parets utomlandsresa och Anna Pankova har tidigare i veckan uppdaterat sina sociala medier med bilder från olika stränder.

Driver en podcast tillsammans

Paret har varit tillsammans i drygt två år. De började fatta tycke för varandra i dokusåpan Paradise hotel 2017 och efter tv-serien blev de snabbt ett par. Inte nog med att Kristian och Anna bor tillsammans, de jobbar även ihop med sin gemensamma kanal på Youtube. Paret driver också en podcast vid namn Liten på jorden, stor i orden, och en podcast om Paradise hotel, där de intervjuar årets deltagare.

När Hänt träffade Kristian Täljeblad på Rockbjörnen i augusti berättade han om sina framtidsplaner med Anna Pankova.

– Jag vill leva lyckligt med Anna i alla våra dagar, tills döden skiljer oss åt, sa han då.

På frågan om det fanns ett bröllop i tankarna svarade han lite svävande.

– Det finns ju inget exakt datum än men jag ser mig gifta mig med Anna i en kommande framtid, det kan jag säga.

FOTO: TT, Instagram