Anna Lindmarkers stora familjelycka – första orden om nytillskotten

Anna Lindmarker och barnen Axel och Patrik

Efter ett tufft år kan Anna Lindmarker dela med sig av en riktig glädjande nyhet.
Familjen har fått tillökning!
”Vilken lycka”, skriver Anna på Instagram
0:50

Efter reklamen: Claes Malmbergs stora familjelycka: ”Gråter”

(0:50)

Åtta månader har gått sedan journalisten Lars Weiss förlorade kampen mot lungcancern, 75 år gammal. Livskamraten och TV4-stjärnan Anna Lindmarker, 61, skrev gripande om den svåra sista tiden.

“I’m your man. Det var några av de sista orden han sa till mig, min stora kärlek, min älskade man, min vän – Lasse”, skrev hon på Instagram.

Hon fortsatte:

“Sorgen är obeskrivlig. Vi kommer att sakna honom för alltid”.

Paret fick drygt 20 år tillsammans och kärleken resulterade också i sonen Willy, 15. Från ett tidigare äktenskap har hon sönerna Axel, 30, och Patrik, 28.

I alla år bodde Lindmarker och Weiss i ett vackert 20-tals hem i en lantlig idyll på Lidingö. Huset på närmare 300 kvadratmeter hade hela tio rum. Den lummiga tomten på 3 500 kvadrat stoltserade även med en egen kvarn.

anna lindmarker

Anna Lindmarker tillsammans med maken Lars Weiss på Guldbaggegalan 2015

I februari valde Anna att lägga ut det exklusiva boendet till försäljning – med ett utropspris på 27,5 miljoner kronor! Efter en intensiv budgivning landade slutpriset på 32,4 miljoner kronor, enligt Booli.

Anna Lindmarkers ord om nytillskotten i familjen

Nu väntar en flytt – och nya tider – för Anna, sonen Willy och deras två labradoodles Baloo och Emmylou – som skänkt extra mycket kärlek och tröst under det gångna svåra året. Och nu väntar även tillökning på hemmaplan… För en tid sedan fick nämligen Emmylou träffa en vacker kavaljer och det var onekligen kärlek i luften… Emmylous mage har vuxit så det knakar och Anna har med spänning följt Emmylous dräktighet och delat med sig av tankarna kring det kommande valperiet på Instagram. Hon lämnade Emmylou till kennelmatten Eva i Mariehamn i god tid innan förlossningen.

”Det kommer bli så tomt så Baloo och jag ska hitta på allt möjligt roligt för att inte deppa ihop”, skrev Anna.

Och i mitten av mars kunde hon bjuda på ett riktigt glädjebesked. Emmylou har fått sina efterlängtade valpar.

På sin Instagram berättar Anna att det blev sex valpar!

”Fyra pojkar, chokladbrun, röda och vit och två flickor, en röd och en svart. Emmylou är fantastisk, säger Eva och allt har gått så bra! Valparna kommer att få namn efter stjärnorna på himlen. Vilken lycka!”

Kändisarnas drömhund

De senaste åren har allt fler kändisar skaffat den populära lyxblandrasen Labradoodle!

Allt från prinsessan Madeleine som har sin lille Teddy, till hockeylegendaren Mats Sundin, journalisten Stina Dabrowski som har sin Sally, och Sven-Göran ”Svennis” Eriksson som hämtade hem sin rödfärgade Ami från kenneln i Skåne i fjol.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!