LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Kinberg Batra kan bli statsminister – David Batra fortsätter skämta om politiker

10 dec, 2014 
AvElisabeth Andersson
"Parlamentet"-stjärnan David Batra driver med politiker på tv, men i verkliga livet är han gift med kvinnan som kan bli vår första kvinnliga statsminister.
Annons

Igår nominerades Anna Kinberg Batra, 44, till att efterträda Fredrik Reinfeldt som partiledare för Moderaterna. Privat är Anna gift med komikern David Batra, 42, som är aktuell i huvudrollen när brittiska tv-serien ”Svarte orm” blir teater i januari.

Skådespelaren, som är van vid att driva med politiker i ”Parlamentet”, får av Aftonbladet frågan hur det är hemma efter hustruns nominering.

– Det är bra, jag är ganska van vid att leva med en toppolitiker, svarar han.

David och Anna har varit ett par i 16-17 år. Foto: Jonas Hessman
David och Anna har varit ett par i 16-17 år. Foto: Jonas Hessman

David tror inte att Annas nya position kommer att påverka hans eget jobb på något sätt, och han känner inte att han kommer behöva vara mer försiktig med politikskämten framöver.

– Jag tycker att det har gått ganska bra här genom åren, att jag har ett väldigt stort förtroende för min publik. De har kunnat skilja på våra respektive roller och det känner jag att de kommer att fortsätta med, säger David.

Paret träffades på en fest hos gemensamma vänner för 16-17 år sedan.

– Vi sprang på varandra, snackade och träffades. Jag vill inte lägga ut texten om exakt hur, känslor och så. Det är populärt att vara transparent med sitt privatliv idag, men då vi båda är offentliga personer är vi rätt noga med att inte prata om familjen i våra respektive jobb, sa David Batra i oktober till Mitt i.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons