ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anna Brolins tårar i Nyhetsmorgon – det hände bakom kulisserna

03 jun, 2022 
Anna Brolin
Anna Brolin dök upp i Nyhetsmorgon med sminket rinnande längs kinden.
För Hänt berättar hon nu sanningen bakom tårarna som orsakade mascara–missen i direktsändningen.
”Skonar en icke från direktsändningar ”, skriver Anna i ett sms.
Annons
Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022Brand logo
Här avgörs det vem som vinner Farmen 2022

Sportjournalisten och programledaren Anna Brolin, 42, är en populär profil på TV4. Varje vecka ser vi henne i kanalens aktualitetsprogram Efter fem, oftast sänder hon tillsammans med Henrik Alsterdal, 42, och Maximilian Artell, 30. Resterande dagar är det Tilde de Paula, 48, som leder skutan ihop med Axel Pileby, 35. Dessutom programleder Anna Brolin det populära realityprogrammet Farmen.

Anna Brolins gästspel i Nyhetsmorgon

Men ibland dyker Anna upp även i andra program på kanalen, som Nyhetsmorgon. Under fredagsmorgonen leddes programmet av Sofia Geite, 40, och Steffo Törnqvist, 66. Ett av ämnena som pratades om under morgonen var Stockholm maraton som går av stapeln i helgen. På plats i studion gästade 80-plussarna Eina Roxström och Bo Källström som sprungit loppet över 40 gånger vardera.

Även Anna Brolin som leder Stockholm maraton-sändningen i TV4 under lördagen kikade in på länk i sändningen.

Annons

– Jag är så otroligt imponerad av er två som sitter där i studion. Det är det här som gör Stockholm maraton så otroligt häftigt att få jobba med och att få följa på tv. Sånna som ni, jag är så inspirerad och imponerad, säger Anna i sändningen.

Sanningen om mascara-missen i direktsädningen

I inslaget syns Anna stå på en balkong högt upp, med härlig utsikt. Men det är kanske inte just utsikten som fångade all uppmärksamhet. Något som noterades var nämligen att Annas smink runnit längs kinden.

Anna Brolin i Nyhetsmorgon
Anna Brolin.
Anna Brolin i Nyhetsmorgon

När Hänt når Anna berättar hon anledningen bakom mascara-kladdet. Det visarde sig som tur var, inte vara några tårar som ställt till med sminkmissen utan en hederlig pollenallergi.

”Pollenallergi skonar en icke från direktsändningar så ögonen rann lite och då gjorde mascaran också det”, skriver Anna i ett sms till Hänt.

Vi håller tummarna för att pollensäsongen snart är över och önskar alla löpare stort lycka till imorgon!

Foto: TV4

Annons