Anna Brolins nya avslöjande om inspelningen av Biggest loser

Anna Brolins nya avslöjanden om Biggest loser 2020.

En ny säsong av Biggest loser Sverige är under inspelning och Anna Brolin är tillbaka som programledare för programmet. Nu ger hon nya avslöjanden om inspelningsdagarna.

Programledaren och tv-profilen Anna Brolin, 39, är återigen aktuell i en ny säsong av Biggest Loser på TV4. Årets upplaga av programmet bli hennes fjärde raka säsong. På sociala medier har hon nu gått ut med nya avslöjanden kring tävlingen och vad som komma skall.

Programmet spelas in under hösten 2019 och har premiär runt vårkanten 2020. Då får TV4-tittarna följa 14 deltagare som tagit sig an sin livs resa. Biggest Loser hade Sverige-premiär redan 2010 och har i flera år spelats in på Ekolsunds slott utanför Enköping.

Inspelningen är i full gång

För drygt en vecka sedan kunde Biggest loser Sverige avslöja på Instagram att inspelningen av programmet var i full gång.  I ett inlägg skrev produktionen att alla både inspelningsteamet och de nya deltagarna nu är samlade och redo för ny säsong.

”Teamet är samlat igen och nya deltagare på plats! Vem mer längtar till kommande säsong?”, skrev de i inlägget.

Flertalet följare var också snabba på att visa vad de tyckte om att en ny säsong är på gång:

”Ojojoj så spännande”, skrev en av följarna.

”Jag längtar. När kommer det på tv?”, frågade sig en annan.

Anna Brolins nya ord om Biggest loser 2020

På sitt eget Instagram-konto gick även programledaren Anna Brolin ut och förklarade att säsongen var på ingång:

”Idag börjar inspelningarna av en helt ny säsong av Biggest Loser. 14 nya deltagare som ska ge sig in på en av de modigaste resorna man kan göra”, skrev Anna Brolin i ett inlägg.

Och i veckan kom nya avslöjanden från Anna Brolin. I ett nytt inlägg på Instagram förklarade hon att den första tävlingsdagen för säsongen hade passerat – och det med bravur. De fjorton deltagarna hade kämpat i ett klimat som nödvändigtvis kräver lite tuffare tag och oömma kläder.

”Första tävlingsdagen med nya Biggest Loser-deltagarna har innehållit det mesta. Spänning, dramatik, vilja, fight, skratt, tårar och lera. Känslan just nu är att det kommer bli en grym säsong”, skrev hon i ett inlägg på Instagram.

Anna Brolin la också upp flertalet stories på sin Instagram där hon berättade om säsongens första tävling. Hon visade då upp tävlingsunderlaget, som mestadels bestod av gyttja.

”Dagens spelplan”, skrev hon.

FOTO: Andreas Lundberg/TV4