Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Brolins kärleksavslöjande i Biggest loser 2020

Anna Brolins avslöjande om Biggest loser 2020: ”Kärlek”

Kärlek, skador och en dramatisk start. Inspelningarna av Biggest loser 2020 är igång. Nu avslöjar programledaren Anna Brolin för Hänt vad tittarna kan förvänta sig.
Slå på ljud

TV4:s succéprogram Biggest loser 2020 har börjat spelas in och fjorton nya deltagare har gett sig in på sin livs utmaning. I vanlig ordning är det Anna Brolin, 39, som styr skutan och detta blir den tionde säsongen av programmet. När Hänt träffar Anna avslöjar hon vad tittarna kan förvänta sig: vilket bland annat verkar vara en hel del dramatik.

– Den nya säsongen har precis dragit igång och det har varit en väldigt dramatisk start kan jag avslöja, säger hon.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Anna Brolin berättar att det är kul att vara igång med programmet igen och att det kommer att bli en händelserik säsong.

– Det är fjorton superhärliga individer och de första veckorna är de tuffaste för dem, som det brukar vara.

Är det något nytt i kommande säsong, jämfört med de föregående? 

– Jag skulle säga att det finns en liten uppfräschning. Det är en visuell uppfräschning, smågrejer, lite uppdaterat kan man säga. Det är lite mer 2020, säger Anna Brolin.

Hon vill inte riktigt berätta vad det är för dramatiskt som sker under programmets första avsnitt, men på frågan om det innebär några skador säger hon att det stämmer.

– Det är som sagt en dramatisk start, så ja det involverar lite sådana grejer.

Finns chans till romans

Anna Brolin säger att det som vanligt är allvarligt ur ett hälsoperspektiv för deltagarna.

– Tittarna kan förvänta sig att se mycket fokus på det medicinska. Det är inte en dag försent för de här deltagarna att söka in till programmet om man säger så. Medicinskt så behöver de verkligen göra något åt sin hälsa.

Och kan man förvänta sig någon kärlek?

– Vi har ju bara hållit på med inspelningen i några veckor. Men inte vad jag vet än, säger Anna Brolin med ett leende och lägger till:

– Men ja det finns nog lite kärlekspotential.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!