LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Brolins chock efter enorma viktraset i Biggest loser

09 apr, 2019 
Lina Arvidsson
Anna Brolin chockas över Biggest loser-deltagarens viktras efter första veckan i Biggest loser.
I årets omgång av Biggest loser på Sjuan kämpar 14 deltagare för att bli av med kilon för att vinna förstapriset. Säsongens första invägning bjuder på en stor överraskning som får programledaren Anna Brolin att tappa hakan. ”Vad har du gjort?” frågar programledaren.
Annons

Årets omgång av Biggest loser på sjuan är i full gång. Under ledning av programledaren Anna Brolin och coacherna Pischa Strindstedt och Mikael Hollsten kommer deltagarna sättas på hårda prov för att rasa i vikt.

26-åriga Adam Aronsson är en av de 14 deltagare som kämpar om att vinna Biggest loser och leva ett hälsosammare liv.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Adam Aronsson vägdes in i tävlingen på 195, 4 kilo och därmed tyngst av alla i årets omgång av Biggest loser. I det andra avsnittet av Biggest loser får deltagarna träna på gymet med hjälp av sina coacher.

Deltagarna har också deltats in i två lag och i säsongens första invägning ställs lag mot lag. Den som gått ner procentuellt minst i det lag som sammanlagt gått ner minst tvingas lämna tävlingen.

Adam Aronsson är nervös inför invägningen och är rädd att hans lag kommer att få säga farväl till en medlem. När han ställer sig på vågen är det många tankar som flyger genom huvudet.

Annons

– Nu är jag så förbannat nervöst. Jättetufft och många tankar kommer. Jag känner att jag måste ha minst fem kilo minus. Det är mitt mål i alla fall, säger Adam Aronsson innan invägningen.

Enormt viktras

Men Adam Aronssons gissning ligger långt från sanningen. När vågen stannar visar den 182.6 kilo, vilket innebär att Adam gått ner 12.8 kilo under bara en vecka.

Den extrema viktminskningen gör Anna Brolin minst sagt överraskad.

– Adam, vad har du gjort? 182.6 kilo, minus 12.8 kilo! Är du chockad? frågar Anna Brolin.

– Ja, jag är jävligt chockad. Men det är kul! säger Adam som då gått ner 6.6 procent av sin totala kroppsvikt.

Han fortsätter:

– Jag är jättestolt över mig själv för att ha lyckats så ner så pass många kilo. Det trodde jag inte.

Programledaren Anna Brolin har tidigare berättat att inspelningen av årets omgång av Biggest loser har varit mycket känslosam, även för henne själv.

– Det här är den starkaste säsongen som jag har jobbat med. Jag har aldrig gråtit så mycket och har aldrig blivit så berörd, säger Anna Brolin häromdagen i Nyhetsmorgon.

Hon fortsätter:

– Det är så imponerande att se deras kämparglöd och kämparvilja. Att följa dem från att knappt kunna stå upp till att klara av träningspass som knappt allsvenska-spelare skulle fixa. Det är otroliga livsöden som på något sätt får ett positivt slut.

FOTO: TV4/Sjuan

Annons