TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anna Brolin stoppas inte av babymagen: "Jag tränar på gym fyra gånger i veckan"

16 mar, 2015 
https://image.hant.se/image-4983051?imageId=4983051&width=1320&height=689
Lotta Hofström
Tv-profilen Anna Brolin väntar barn med sambon Jesper Rodhborn – men en växande mage hindrar henne inte från att fortsätta sin hårda träning.
Annons

I sommar kommer storken till Anna Brolin, 34, och Jesper Rodhborn, 39. Fastän bebismagen växer är vardagen sig lik för Anna som hårdtränar på gymmet och jobbar på TV4 med sportevenemang världen över.

– Jag mår oförskämt bra! Det är jätteroligt. Det känns skönt att leva i nuet och att inte tänka för långt fram, säger hon till tidningen Hänt Extra.

Anna och Jesper blev störtförälskade 2011 och förlovade sig redan året därpå på en kärleksresa i Kroatien. Att de skulle bilda familj kändes som en självklarhet för båda. De skred till altaret på Gotland sommaren 2013. Efter det började de jobba på en baby.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
"Jag och Jesper är på samma väglängd", förklarar Anna. Foto: Stella Pictures
“Jag och Jesper är på samma väglängd”, säger Anna Brolin. Foto: Stella Pictures

Att de träffades i trettioårsåldern ser Anna som positivt. De är på samma våglängd och är ödmjuka för livet och varandra, menar hon. De delar på ledarrollen i hemmet.

Annons

– I många sammanhang är jag en ledartyp och i vissa sammanhang sätter jag mig gärna i baksätet. Som när det kommer till planering, säger Anna.

– Men när jag blir hungrig brister tålamodet, haha!

Att äta nyttigt och träna är viktigt för paret. In i det sista kommer Anna hålla kroppen igång.

– Jag tränar som vanligt. Fyra dagar i veckan för det är kroppen van vid, berättar hon.

Som fotbollsreporter har Anna gjort sig folkkär. I sommar kommer hon dock vara nyförlöst då fotbolls-VM för damer äger rum. Om det är en pojke eller flicka som tittar ut i sommar återstår att se.

Andra läser också:

Annons