TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anna Brolin sågas av tittarna efter beteendet i direktsändning

01 apr, 2024 
Anna Brolins beteende i direktsända Efter fem väcker starka reaktioner hos tittarna. ”Så himla oartigt”, skriver en tittare.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter femBrand logo
Tilde de Paula Ebys avslöjande om framtiden i Efter fem

Anna Brolin, 43, är en av TV4:s populäraste programledare. Under årens gång har vi sett henne i alla möjliga program, bland andra Biggest loser och Farmen. Men nyhetsprogrammet Efter fem är nog ändå det som tar upp mest av Annas tid.

Under måndagens program sände Anna tillsammans med kollegorna Axel Pileby och Alexandra Li Letterfors. Men sändningen har väckt en hel del reaktioner på sociala medier.

Tittarnas skarpa kritik mot Anna Brolin: ”Så himla oartigt”

Det är nämligen så att flera tittare anser att Anna under programmets gång avbryter sina kollegor. Åsikterna framförs på Efter fem:s egna Instagram och Facebook konton.

”Anna borde inte avbryta Ulrika medan hon pratade om vädret! Anna ,du måste ha tålamod!”, skriver en följare.

Annons

”Måste Anna avbryta axel i hela sverigesvepet. Snälla nån när han pratar då pratar du inte samtidigt”, skriver en annan.

Ytterligare en följare svarar på kommentaren och håller med:

”Håller fullständigt med dig, har påpekat detta så många gånger, men redaktionen tycker väl att detta är ok. Tilde gör precis likadant, så himla oartigt.”

Axel Pileby hyllas av tittarna: ”Borde leda”

Samtidigt riktas många ögon mot kollegan Axel. Vissa tittare hade nämligen tyckt att det hade varit kul om han fick leda programmet.

”Axel borde leda programmet.”, skriver en följare.

”Låt Axel leda programmet.”, skriver en annan

”Vad roligt om det uppskattas - det gör mig glad! Alltid lika roligt att få hoppa in på Nyhetsmorgon och hjälpa till när det behövs - och väldigt kul att få jobba med Maria igen! Härliga arbetsdagar! En ynnest att få jobba med både Nyhetsmorgon och Efter Fem.”

FOTO: TV4Play

Annons