Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Brolin om beslutet – därför försvinner hon från Efter fem

Anna Brolin i Efter fem

Anna Brolin gjorde stor succé när hon hoppade in som programledare i TV4:s program Efter fem. Nu berättar hon varför hon inte fortsätter leda programmet.
Slå på ljud

Programledaren Anna Brolin, 38, är en av TV4:s mest folkkära profiler. Hon leder allt från direktsända galor till Nyhetsmorgon och Biggest loser. Under våren var hon även en av programledarna i TV4:s nya satsning Efter fem. Programmet leds vanligtvis av Tilde de Paula Eby, 46, men då hon under våren även ledde Let’s dance tillsammans med David Hellenius, 45, varje fredagkväll fick Anna Brolin hoppa in och ta över stafettpinnen.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Flera av TV4-tittarna blev förvirrade över bytet och TV4 förklarade hur det låg till i ett inlägg på Instagram.

”Tilde är programledare, men när hon inte kan så finns det andra programledare som ställer upp!”‚ skrev de.

För Hänt berättade Anna Brolin att hon stortrivdes i sin roll som programledare för Efter fem, men att det varit en utmaning att steppa in för just Tilde de Paula Eby, som är en av Sveriges mest omtyckta programledare.

– Det har varit jätteroligt, det är ett väldigt nyhetsintensivt program. Sedan är ju Tilde Sveriges bästa programledare så det är ju en ära att försöka hålla fanan upp när hon inte är där, även om det är väldigt svårt att komma efter henne, sa Anna Brolin då.

TV4:s besked om Anna Brolin i Efter fem

Lika mycket som Anna Brolin älskade att leda programmet, lika mycket älskade tittarna att se henne i rutan. När Efter fem kom tillbaka efter sommaruppehållet syntes programledaren dock inte till längre.

Kommer Anna Brolin tillbaka?”, undrar en tittare bland kommentarerna på Instagram, och TV4 är inte sena med att förklara:

Har ingen information om att Anna kommer medverka i programmet framöver. I nuläget är hon i full gång med inspelningen till “Biggest Loser”, du kan se mer om det på hennes sociala medier.

Anna Brolin om varför hon inte syns i Efter fem längre

När Hänt träffar Anna Brolin på Kristallen-galan förklarar hon varför hon inte kommer att programleda Efter fem längre.

– Just nu spelar jag in Biggest loser och gör EM-kval och Allsvenskan, så det går liksom inte att addera något mer. Och jag har dessutom två småbarn, säger hon.

Vi håller tummarna för att Anna Brolin får hoppa in längre fram när hon har mer tid över!

Efter fem sänds vardagar klockan 17.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TV4, Instagram

SENASTE NYTT!