LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Brolin om babylyckan: "Det känns spännande, roligt och omvälvande"

01 mar, 2015 
AvPearl Åkesson
Anna Brolin blir mamma i sommar. Men vad det blir vill hon inte avslöja. "Vi har tagit reda på könet på barnet men det behåller vi gärna för oss själva."
Annons

För några veckor avslöjade Anna Brolin, 34, och maken Jesper Rodhborn, 39, att de väntar sitt första barn. På Instagram lade Anna upp en bild med hjärtan på sin mage med kommentaren “Oh yes! We’re doin’ it”.

När Hänt Extra träffar TV4-profilen berättar hon om gravidlyckan:

– Det känns väldigt spännande, roligt och omvälvande!

Anna säger att babyn väntas komma någon gång under sommaren.

– Vi har tagit reda på könet på barnet men det behåller vi gärna för oss själva, säger hon leende.

Anna Brolin och maken Jesper Rodhborn går i väntans tider. Foto: Fredrik Hessman
Anna Brolin och maken Jesper Rodhborn går i väntans tider. Foto: Fredrik Hessman

Anna och Jesper gifte sig sommaren 2013 efter drygt 1,5 år tillsammans. I podcasten Livshjulet har Anna berättat att hon är glad att hon och Jesper träffades så sent i livet. Tajmingen var perfekt.

– Vi har sagt att det är bra att vi träffades när vi träffades för då var vi båda på en plats i livet där vi kände oss klara med vissa saker.

Annons

Jesper är vd för Red Bull i Finland där han också bor. Under deras relation har de lediga helgerna varit heliga. Till Hänt Extra berättar Anna att han nu är på väg hem att flytta hem igen.

– Det blir i alla fall Sverige som utgångspunkt. Men han kommer kanske resa en del, men det gör ju jag också, säger hon och skrattar.

När det är dags att gå på mammaledighet vet Anna inte riktigt ännu.

– Jag kör så länge jag orkar, jag mår jättebra nu. Det är så många kollegor före mig som gjort precis samma sak, så klarar de av det så klarar jag det, avslutar hon.

Andra läser också:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons