Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books vassa svar efter familjekritiken: ”Brist på respekt”

Anna Book och systern

Anna Book la nyligen upp en bild på sig själv tillsammans med storasystern Sussi Book. Efter att ha fått en hatisk kommentar till bilden väljer nu Anna att ge svar på tal.

I söndags blev Anna Book, 48, utsatt för ett nättroll i kommentarsfältet på sin blogg. Detta efter att hon skrivit ett inlägg om att hon haft en fantastisk dag i Spanien med familjen, sin storasyster Sussi Book, 50, och en av systerns döttrar som varit nere och hälsat på i sommarhuset på spanska solkusten i två veckor.

Påhoppet i kommentarsfältet löd som följer:

”Men OMG, dina överarmar är ju större än mina vader Vad händer med din kropp, dags att knyta ihop pajhålet. Eller ska din stackars man ” knulla ” ned dig i vikt? Du kan sluta att kalla din kusin för din syster, du har en syster och hon är ju allt du inte är.”

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Flera av Annas följare började genast försvara henne och skälla ut personen som skrivit kommentaren. Anna själv gav också snabbt svar på tal.

I ett nytt inlägg, som Anna publicerade igår och döpte till Älskade icke biologiska syster, valde hon att ännu en gång berätta sanningen om sin och Sussis relation.

”Jag vill faktiskt klargöra en sak en gång för alla. Detta har jag aldrig någonsin hymlat med och berättat om över 100 ggr under mina 35 år i offentligheten i olika intervjuer. Men det finns några hyenor som så fort tillfälle ges, påpekar att Sussi minsann INTE är min syster, utan min kusin. Då har jag i min tur påpekat om det är något dom skriver tycker och tänker om alla barn som är fosterbarn eller adopterade?!? Fått några svar, det har jag såklart INTE fått från hyenorna men nu vill jag verkligen klargöra ett par saker.”

Hon fortsätter:

“Min morbror, som var Sussis pappa dog 36 år ung i en hjärnblödning och hon har aldrig känt sin sjuka biologiska mamma som övergav henne och min morbror så fort Sussi var född!!! Och det var DÅ MIN mamma ( Sussis faster ) klev in och tog vårdnaden om sin brorsdotter – KÄRLEK på hög nivå”.

Därefter förklarar Anna att hon även har en 10 år äldre biologisk halvsyster, samt ytterligare en kusin som hennes mamma tagit hand om som sitt eget barn sedan hon nästan var nyfödd. Hon sammanfattar det hela:

”Så min mamma Maritha fostrade alltså två biologiska döttrar av olika pappor och 10 år emellan. Samt sina båda syskondöttrar helt själv och hon gjorde INGEN SKILLNAD PÅ OSS! Hon uppfostrade oss fyra flickor som SYSTRAR punkt slut. Men, hon dolde aldrig någonsin sanningen för någon av oss. Utan vi i familjen har alltid vetat hur det ligger till och varför!”

Anna Book om nära relationen med Sussi

Anna förklarar även att anledningen till att hon bara skriver om Sussi som sin syster i bloggen är att hon av olika orsaker inte har någon kontakt med sina andra två systrar, även om det inte finns något ont blod mellan dem. Hon kommer sedan med en direkt uppmaning till sina följare:

”Så nu undanber jag mig fler påhopp om min syster Susanne. FÖR HON om någon, är utan tvekan min syster i själ och hjärta, i gott och ont, i sorg, i glädje, i frustration, i smärta, i livets ALLA skeenden och händelser. Så finns hon där, har alltid funnits och vi är mest lika varandra, fast ändå sådär härligt olika och VI KOMPLETTERAR varandra”, skriver hon och fortsätter sedan:

”Vi vågar kritisera, berömma, lyfta, stötta varandra, tar varandra i försvar men säger alltid som det är, vi kör alltid med öppna kort och raka rör! OM INTE DET ÄR EN SYSTER?!?!?!? Så vete fan om det finns några systrar alls då i sådana fall. Att säga till någon – Det där är inte din syster är inget annat än brist på respekt och mycket lågt. Så lägg nu ner – kan det respekteras tro?”

FOTO: TT, Instagram

SENASTE NYTT!