Anna Books stora förvandling hyllas av följarna

Anna Book

I helgen kommer Anna Book föras in i det ärofyllda Hall of Fame under Andra chansen i Melodifestivalen 2020.
Nu hyllas hon av hennes följare för sina förberedelser inför den stora dagen.
”Wow, verkligen jättesnyggt”, skriver en person i en kommentar.
Slå på ljud

Anna Book, 49, var bara 17 år då hon för första gången ställde sig på Melodifestivalens scen år 1987. Uppträdde gjorde hon med låten ABC och slog sig därmed rakt in i svenska befolkningens hjärtan. Sedan dess har Anna varit ett känt namn för de flesta då hon bland annat varit en av deltagarna i Let’s Dance och har ställt upp i Melodifestivalen ytterligare två gånger.

Mycket uppmärksamhet fick även sångerskan då hon valde att medverka i TV4:s program Biggest loser VIP. Efter inspelningen visade hon med glädje upp sin utseendeförvandling på Instagram – något som fick många att rynka pannan. Förutom att Anna gått ner 22 kilo i vikt hade nämligen artisten även valt att slipa ner sina egna tänder och istället ersätta dem med vita porslinskronor. Annas stora förändring fick stor uppmärksamhet i medier så väl som av hennes följare.

Till slut berättade Anna att 17 bukoperationer och svår smärta i tänderna var vad som låg bakom hennes beslut att förändra sitt utseende:

– Mina tänder var så sjuka av svår muntorrhet efter mina 17 bukoperationer och många tunga mediciner i långa perioder som torkar ut slemhinnorna i munnen. Tänderna blev gulare och gulare. Jag röker inte, jag dricker inte kaffe och jag kände ”vad fan händer med mina tänder”. Jag hade konstant smärta, det ilade, isade och värkte och jag kunde inte leva, har Anna tidigare sagt.

Förbereder sig för den stora kvällen

Så i helgen är det dags för Anna Book att ta plats på Melodifestivalens stora scen igen. Denna gång under Andra chansen i Eskilstuna där hon kommer att väljas in i Melodifestivalens ärofyllda Hall of Fame. Detta med motiveringen att ABC var ett oförglömligt bidrag som varit viktig för Melodifestivalens historia.

“Anna Book väljs in i Melodifestivalens Hall of Fame för det oförglömliga avtryck hon gjorde 1986 med ’ABC’”, skriver Melodifestivalens jury.

På Instagram delar Anna med sig av sina förberedelser inför den stora kvällen och det är inte lite som har hunnit göras. Förutom att Anna är en av få som fortfarande besöker solariet regelbundet har artisten även besökt en skönhetssalong där hon gjort botox för att få bort kråksparkarna bredvid ögonen och “argrynkan” i pannan.

Slå på ljud

Följarna jublar efter förvandlingen

Efter att också fyllt på sina färg i sina tatuerade ögonbryn, skaffat hårförlängning, gjort manikyr och pedikyr visar Anna upp resultatet. Och hennes följare jublar.

“Du glänser baby” skriver en medan en annan kommenterar “Wow! Verkligen jättesnyggt. Vacker!!”.

Anna själv är också nöjd över resultatet men vill i ett inlägg påminna om att hennes skönhetsingrepp inte är något som hon vill tvinga någon annan att göra.

“Detta är mitt personliga val och beslut, och jag vill inte på något sätt pracka på någon något”, skriver Anna på Instagram.

FOTO: TT

SENASTE NYTT!