Anna Books sorg efter avskedet från dottern Vanessa

Anna Book och Vanessa Toledano

Anna Toledano Books 17-åriga dotter Vanessa pluggar i Spanien men har varit hemma över jul.
När det var dags för henne att åka tillbaka blev det väldigt tufft för Anna.
– Vi ville verkligen inte släppa varandra, skriver artisten.

I oktober avslöjade artisten Anna Toledano Book, 49, att hon bestämt sig för att ta en paus från både sociala medier och bloggen, som hon annars flitigt uppdaterar, på obestämd tid. För Hänt berättade hon mer om beslutet.

”Jag gillar egentligen sociala medier väldigt mycket, men det känns inte fint så som det är. Därför har jag landat i det här beslutet som är helt och hållet mitt eget och som jag funderat på sedan i påskas”, sa hon då.

Efter det blev det tyst från Annas håll – fram till nyår då hon la upp en bild på sig själv på Instagram.

”Gott nytt 2020”, skriver Anna Book intill bilden.

I kommentarsfältet är det tydligt att följarna är väldigt glada över att Anna äntligen är tillbaka efter pausen och efter årsskiftet har hon fortsatt uppdatera sitt Instagram-konto.

Vanessa Toledanos beslut om Sverige

Anna Book delar ofta med sig av bilder på sin familj, som består av maken Roberto Toledano, 51, samt barnen Felicia Book, 28, Antonio Toledano, 19, och Vanessa Toledano, 17. Artisten har en väldigt nära relation till sina barn och därför var det väldigt tufft för henne när Vanessa bestämde sig för att flytta till Spanien förra året.

– Vi ska lämna våran minsting i Spanien i ett år, hon ska plugga där. Det blir tufft, och jag kommer sakna henne vansinnigt mycket, sa Anna Book vid tillfället.

För Hänt berättade Vanessa Toledano att hon var väldigt exalterad över att flytta utomlands.

– För mig känns det jättebra och jättekul. Jag kommer sakna familjen såklart men det ska ändå bli kul, sa hon.

Sorgen efter avskedet från dottern

Under jul och nyår har Vanessa varit hemma i Sverige med familjen. Men nu är det dags för henne att återigen åka till Spanien och påbörja en ny termin – något Anna Book avslöjar på sin Instagram story.

 ”Så åkte vår älskade Vanessa tillbaka till Spanien igen. Och genast blev det tomt. När man är van att vara fem, känns det konstigt att bara vara fyra. Men vi ses på nästa lov”, skriver hon.

Anna har lagt upp bilder där Vanessa kramar om sin pappa och bror. När det blev Annas tur ta farväl blev det väldigt tufft för dem båda.

”Vi ville verkligen inte släppa varandra i natt”, skriver hon.

Efter avskedet skickade Vanessa ett kärleksfullt sms till sin mamma. Anna Book blev mycket berörd av orden.

”Och hjärtat fullständigt brister när man får dessa raderna skickade till en. Barnens kärlek, uppskattning och tacksamhet betyder ALLT”, avslutar Anna Book.

FOTO: TT/Patrik C Österberg, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!