LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Books plötsliga avslöjande – efter långa tystnaden

04 sep, 2020 
Anna Book
Anna Book uppdaterar flitigt sina sociala medier, men hon har däremot varit mer tyst gällande sin musik.
Men nu ger hon sina fans ett glädjande besked och passar även på att hylla sin dotter Felicia Book.
”Värmde mitt hjärta”, skriver hon på Instagram.
Annons

Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”Brand logo
Agneta Sjödins kamp under inspelningen: “Det tuffaste”

Anna Book, 49, var bara 17 år då hon för första gången ställde sig på Melodifestivalens scen år 1987. Då uppträdde hon med låten ABC och slog sig därmed rakt in i svenska befolkningens hjärtan och låten blev en riktig hit. Sedan dess har Anna varit ett känt namn för de flesta då hon bland annat varit en av deltagarna i Let’s Dance och hon har även ställt upp i Melodifestivalen ytterligare två gånger.

Men på senaste tiden har Anna varit tyst med sin musik. Men nu kommer hon med ett glädjande besked till sina fans och följare: att hennes gamla album nu finns på Spotify.

“Mitt egenskrivna album Anna från 1996 ligger nu äntligen uppe på Spotify. 
Folk kan tro vad de vill.  Men genom åren är det så mycket människor som längtat och undrat varför mitt Anna- album inte gått att få tag i?! Nu är det äntligen tillgängligt och perfekt till helgen”, skriver hon på Instagram.

Tackar dottern Felicia för stöd

Hon skriver vidare att hon är oerhört glad över att kunna få ut den gamla musiken. Hon nämner även hur tacksam hon är över sin dotter Felicia Books stöd.

Annons

“Jag är så stolt över detta albumet och det faktumet att jag själv varit med och skrivit både musik och texterna på merparten av albumets alla låtar.  Jag är så lycklig för det här och en som varit drivande i allt bakom och pushat för att det faktiskt skulle bli av är min dotter Felicia Book”.

Hennes dotter Felicia hyllade nyligen sin mamma i podcasten Hitfabriken, vilket Anna blev väldigt rörd av.

“Så lyfte hon mig och min egna musik på ett fantastiskt fint sätt för mig som värmde mitt hjärta”. 

“Detta är jag”

Artisten nämner att hon gjort många stora samarbeten som hon är stolt över. Men hon menar på att detta album ligger henne lite närmre hjärtat, då hon skrivit allt själv.

“Jag har jobbat med många stora låtskrivare, Per Gessle, Christer Sandelin, Tommy Ekman, Marie Fredriksson, Lasse Lindbom med flera. Men, jag måste säga att det är för jävla roligt att jag under åren har fått och kunnat skriva egen musik som kommit från mig, min själ, mitt hjärta och mina tankar – detta är jag ANNA”, skriver hon i inlägget där följarna kan lyssna på en del av hennes nya musik.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons