Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books oro efter förändringen med maken: ”Krisar ibland”

Anna Toledano Book

Anna Toledo Book har nyligen flyttat.
Nu berättar sångerskan om oron inför framtiden i det nya huset.
– Det är klart att ibland är det jobbigt, säger hon.

Efter att i över 20 år ha bott i lägenhet bröt sångerskan Anna Toledano Book, 48, och maken Roberto Toledano, 51, upp och lämnade stan. De hade länge letat efter sitt drömhus, och till sist fann de vad de letat efter i Sigtuna strax utanför Stockholm.

”Det här med att vi flyttar… det har endast att göra med att vi så länge vi kan minnas, i cirka 19 år faktiskt, så har vi pratat om att vi skulle vilja pröva på att bo i hus. Och den drömmen och känslan har aldrig lämnat oss. Så när Roberto bestämde sig för att sälja bostadsrätten i år, så var det för att han kände att nu var det dags att följa våra hjärtan och vår dröm”, skrev Anna Toledano Book på bloggen.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Några månader efter att hela familjen hade flyttat in kunde sångerskan konstatera att de  hade hittat helt rätt.

”Vill och kan med STOR GLÄDJE äntligen tala om att vi har hittat vårt HUS! Det är och kommer att bli allt vi kunnat önska oss – perfekt för vår familj och våra behov. Detta är ett hus som första gången vi såg det gav oss den där speciella känslan man hört andra husägare pratat drömskt om. Och NU förstår vi verkligen vad folk menat”, skrev Anna Toledano Book då på sin blogg.

Hon berättade även att flytten var ett nödvändigt steg att ta samt att hon och maken hade börjat tröttna på att bo i en lägenhet där det inte fanns så mycket att syssla med.

Anna Toledano Book och maken Roberto Toledano

Anna Toledano Book och maken Roberto Toledano kände att en flytt var nödvändig.

Anna Book har planer med det nya huset

När Hänt träffar sångerskan på premiären av filmen Toy Story 4 berättar hon om livet i det nya huset.

– Vi acklimatiserar oss väldigt snabbt.

Fortfarande finns det dock mycket som behöver göras innan hon är helt nöjd med boendet.

– Vi har massor som vi ska göra och som vi vill göra, men allt har sin tid, säger Anna Toledano Book.

Hon berättar om grannar som kommer över med både mat och råvaror, och säger att trots att de fortfarande har mycket kvar som behöver göras så ångrar de inte sin flytt. Just nu lever hon och maken sin dröm, men sångerskan erkänner samtidigt att det är tufft att tänka på allt som behöver göras med huset.

– Men även om det krisar ibland så blir det bra i slutänden. Det handlar om vad man har för inställning och jag är en positiv jävel. Jag har ett tålamod som jag inte vet varifrån det kommer men jag klarar allt. Det är klart att ibland är det jobbigt och ibland oroar man sig för hur det ska bli med allting, men vi stortrivs i det nya huset! avslutar Anna Toledano Book.

FOTO: TT/Karin Törnblom, TT/Patrik Österberg

SENASTE NYTT!