Anna Books oro efter dottern Vanessas hastiga insjuknande

Anna Toledano Book

Anna Books midsommarhelg fick en dramtisk vändning när både hon och dottern plötligt hamnade på sjukhus.
Nu berättar hon om händelserna.
– Fruktansvärt smärtsamt, skriver Anna på sin Instagram story.
Slå på ljud

Artisten Anna Book, 49, och hennes make Roberto Toledano, 52, har varit gifta sedan 2001. Tillsammans har de barnen Felicia, 28, Antonio, 19, och Vanessa, 17.

På Anna Books social medier uppdaterar hon flitigt om sitt och familjens liv. Efter en mysig midsommarafton fick plötsligt familjens helg en oväntad vändning. Under lördagsmorgon publicerade nämligen Anna Book en uppdatering på Instagram story direkt från akuten.

”Knasig oväntad start på midsommardagen”, skrev Anna Book till bilden med en ledsen emoji.

Det visade sig att Anna Books knä lagt av och att smärtan skulle hålla i sig ett bra tag. Efter att hon fått hjälp på sjukhuset skickades Anna hem med uppmaningen att inte belasta knät under de nästkommande dagarna.

Blev en stadig spruta mot smärtan rakt i muskeln. Det ska kännas att man lever”, skriver hon.

Dottern Vanessas akuta ambulansfärd

Men det var inte bara Anna som tvingats besöka sjukhuset i familjen Book/Toledano. Även hennes dotter Vanessa hade råkat ut för svåra smärtor under midsommardagen.

”Jobbigaste var dock att vår älskade Vanessa ringde precis när jag låg på sjukhuset och talade om att hon hade vaknat med svåra buksmärtor och att storasyster hade fått ringa akut efter ambulans. Vad händer idag liksom?”, fortsätter Anna Book på sin Instagram story och fortsätter:

”Hon fick dock snabbt hjälpa på Danderyds och det visade sig vara en brusten cysta. Inget farligt men fruktansvärt smärtsamt. Så nu är hon smärtstillande, upphämtad av mamma och pappa från akuten, hemma nerbäddad i sängen med en tallrik sparrissoppa och vatten”.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Efter den dramatiska förmiddagen med två plötsliga sjukdomsfall publicerade Anna Book senare under lördagen ett gladare inlägg. Till gammal video där dottern syns dansa med sina kompisar uppmanar hon Vanessas vänner att komma förbi och umgås med familjen.

FOTO: Sofia Nahringbauer/Aftonbladet/TT, Olle Sporrong/EXP/TT

SENASTE NYTT!