Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books ord till Gunilla Persson efter återföreningen med Pernilla

Pernilla Wahlgren och Gunilla Persson verkar ha begravt den gamla stridsyxan.
På Instagram visar tv-profilerna upp en bild där de kramas och skriver att allt är löst – vilket Anna Book väljer att kommentera.
Slå på ljud

Svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson, 60, och artisten Pernilla Wahlgren, 51, hade en gång i tiden en rejäl konflikt med varandra. Det var 2011 som Pernilla Wahlgren valde att blogga om sin avsky mot Hollywoodfrun.

”Raka motsatsen till er och till alla andra kärleksfulla, omtänksamma, tröstande och stöttande mammor där ute är den hemska mamman GUNILLA i Svenska Hollywoodfruar! Jag trodde faktiskt att Anna Anka var den vidrigaste mamman på den här planeten, men den här morsan slår ju alla rekord!”, skrev hon då och fortsatte förklara att hon tyckte att Gunilla Persson agerade fel gällande sin dotters musikkarriär:

”Hon har en misslyckad Hollywoodkarriär bakom sig och nu gör hon allt för att hennes lilla dotter ska lyckas bli den stjärna som hon aldrig blev – men fortfarande drömmer om. Stackars hennes lilla barn (dottern Erika 9 år) som släpas runt av sin kändisfixerade mamma och visas upp som en docka och tvingas att sjunga – fast hon så tydligt visar att hon inte vill!”.

ANNONS: Den rosa granaten – ett överfallslarm att ha i väskan, för stunder då du känner dig otrygg! (länk till Aller media shop)

När Expressen 2012 lät Gunilla Persson svara på kritiken gav hon en känga tillbaka – i form av att hon ”inte ens visste vem hon var”.

– Pernilla Wahlgren? Henne känner jag inte till? Jag har inte koll på sådana där “småkändisar”, sa Gunilla Persson då.

När Expressen säger att Pernilla Wahlgren anses ”vara en härlig person” enligt stora delar av svenska folket säger Hollywoodfrun ifrån och att hon dessutom gärna hade stämt henne om hon hade kunnat.

– Hur kan man vara en härlig person när man skriver sådana där saker om någon man aldrig har träffat? Hade jag kunnat tjäna pengar på det här hade jag skickat min advokat på henne, men det finns ju inga fungerande lagar i Sverige. Man kan ju inte stämma folk i Sverige, sa hon då till tidningen.

Kramas när de möts på Kristallen

När de båda kvinnorna möttes under Kristallengalan valde de att ta en bild tillsammans – där de håller om varandra. Gunilla Persson har postat bilden på sin Instagram och skriver att hon aldrig trodde att detta skulle ske.

”Aldrig någonsin trodde jag att jag skulle fotograferas med Pernilla Wahlgren – och skrattande och glad var det som allt ont som sagts är glömt. Detta värmer i hjärtat”, skriver hon till bilden.

Pernilla Wahlgren har varken kommenterat eller gillat bilden, men en annan som har gjort det är Anna Book, 49. Hon skriver att Gunilla Persson har gjort rätt i att glömma det gamla grollet.

”Gunilla man ska lära sig livets svåra gåta – älska, glömma och förlåta. Happy for you”, skriver hon varpå en följare frågar om inte hon själv haft något osams med Pernilla Wahlgren. Då ryter Anna Book ifrån:

”När har jag någonsin bråkat med Pernilla? Vart kommer det ifrån? Jag har aldrig stött mig med henne. Hur det är och vad ryktet beror på? Det är någon annans ansvar. Jag bråkar faktiskt väldigt ogärna med människor i allmänhet. Däremot har jag alltid varit snäll och hjälpt hennes barn många många gånger när dom var mindre. And that was pure joy and love from my side”, skriver hon.

FOTO: Karin Törnblom / TT/ Instagram

SENASTE NYTT!