Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books ord om ovanliga behandlingen

Hon vill helst undvika fillers och Botox helt. Istället tar Anna Book till en ovanlig metod för att få mer lyster.

2017 var Anna Book, 48, med i Biggest loser VIP där hon till slut vann allting. Det var också början på en resa mot ett nytt jag för sångerskan. Men enligt vad Anna själv sa var det dock inte viktnedgången som var viktigast för henne, utan hon ville framför allt bli en ny bättre version av sig själv.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

För någon vecka sedan erkände Anna att hon haft en jobbig tid på sistone. Hon förklarade att det inte alltid är lätt att försöka vara en perfekt mamma, fru, kollega och vän. Anna Book försökte trots detta vara positiv och skrev på sin blogg:

”Det man inte dör utav, gör en förhoppningsvis bara starkare. Dom flesta timmarna på dygnet och de flesta dagarna i veckan, månaden och på året så mår jag bra. Jag är lycklig, stark, kär, lustfylld, förväntansfull, positiv och tacksam. Men så ibland faller jag igenom och då gör det omänskligt ont på, för mig nya sätt.”

I ett nytt blogginlägg förklarar Anna att det inte bara är att perfekt till det inre och smal till det yttre som är viktigt för henne. Hon är även mån om att ha en fin hy:

”Jag har alltid varit lite väl bortskämd med bra hud, som tål mycket. Och visst har jag varit noga med rengöring och återfuktning. Men inte alls på långa vägar så noga som gemene man/kvinna allt som oftast måste vara, har jag förstått. Alla är ju olika, och har sin rutin. Min måste bara bli ännu lite bättre…” 

Hon fortsätter med att förklara att hon helst vill slippa göra några större ingrepp:

”Framför allt har jag förstått att peeling och djuprengöring är något som måste läggas till mer regelbundet. Speciellt om jag vill behålla min goda hy och undvika fillers och Botox. Och det är ju ändå min tanke måste jag säga.”

Väntar med fillers och Botox

Anna är därefter noga med att förklara att hon inte på något sätt tycker det är fel för den som vill att att göra fillers eller Botox, men att hon själv inte känner att hon har något behov av det:

”Personligen kommer jag inte ta till det greppet förens jag själv känner att det eventuellt är rätt för mig.”

Vad sångerskan istället gör är så kallade NBE-behandlingar vilka påstås vara hudföryngrande och är ett sorts elektromagnetiskt system med radiofrekvenser som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Detta gör, enligt de kliniker som utför behandlingarna, att huden får en helt ny lyster och blir mjukare samtidigt som ansiktskonturen stramas upp. Och Anna tycker att det fungerar. För hon skriver:

”Det är fantastiska resultat man får utav den här kuren.”

LÄS MER: Anna Books förändring efter tuffa tiden: ”Omänskligt ont”

LÄS MER: Anna Books krav för egen realityserie – tackat nej till miljonbelopp

FOTO: IBL/Magnus Sandberg, IBL/Eero Hannukainen

SENASTE NYTT!