Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Book om pengakravet för sin medverkan i Biggest loser VIP

Anna Books avslöjar pengarna efter Biggest loser vip på tv4

Hösten 2017 tog Anna Book hem hela tävlingen i Biggest loser VIP. Nu avslöjar hon detaljen om pengarna som hon fick för sin medverkan – och kravet hon hade för att tacka ja.

Den folkkära artisten Anna Book, 48, har länge kilat stadigt i rampluset, och inte mindre när hon förra hösten kammande hem vinsten i Biggest loser VIP på TV4. I programmet tävlade hon mot andra svenska kändisar om att förändra sitt liv till ett hälsosammare.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Förutom i Biggest loser VIP har vi sett henne i flera tv-program. Hon har tävlat i Let’s dance, Melodifestivalen och medverkat i Arga snickaren med Anders Öfvergård.

När Anna Book gästar det senaste avsnittet av Kändispodden förklarar hon sin syn på pengar. Hon tar inga uppdrag eller jobb enbart för pengarnas skull.

– Jag gör ingenting för pengar. Pengar behöver man ju, man behöver en inkomst. Men att det skulle vara det som står och väger tyngst, absolut inte, säger Anna Book i podcasten.

Biggest loser VIP handlade inte om pengarna

Inte heller sin medverkan i Biggest loser VIP handlade om den summa pengar hon fick ut därefter.

– Det gjorde ju inte Biggest loser heller. Jag fick bra betalt, men inte tillräckligt om jag ska vara helt ärlig. Och då tog jag ändå i, för först ville jag ju att de skulle backa och det gjorde de inte, säger Anna Book och fortsätter:

– Så visst, med facit i hand så kan man väl säga att jag hade kunnat få mer hit och dit, men det gav mig mitt liv åter tillbaka. Det fick mig att vakna upp, det fick mig att våga bli ärlig med mig själv, och den gåvan och den rikedomen som det innebär slår ju alla pengar i välden.

Anna Book slog igenom med sin hit ABC under sin medverkan i Melodifestivalen 1986, och den har genom åren varit hennes stora inkomstkälla. I Kändispodden förklarar hon att hon tjänat många miljoner på den.

LÄS MER: Anna Book om förändringen efter Biggest loser VIP: ”Ångest”

LÄS MER: Anna Book ryter ifrån efter nya bilden: ”Hur mycket ska man behöva tåla?”

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!