Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books krav för egen realityserie – tackat nej till miljonbelopp

Anna Book tackar nej till egen realityserie

Anna Book har flera gånger tackat nej till en egen realityserie, trots att hon blivit erbjuden miljoner. Nu berättar hon varför.

Anna Toledano Book, 48, är en av Sveriges mest omskrivna personer. Ända sedan hon slog igenom blott 16 år gammal har hon följts av både media och svenska folket. Nyligen gästade hon Kändispodden och avslöjade där att hon vid flera tillfällen fått förfrågan om att göra en egen realityserie, men tackat nej trots att det handlat om kontrakt på flera miljoner.

– Anledningen till det var att jag ville sätta människorna i min familj framför den drömmen, säger Anna Book.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Hon har barnen Felicia, 27, Vanessa, 16, och Antonio, 18, och eftersom att alla barnen inte är myndiga vill hon inte att de ska synas i en realityserie på det sättet. Hon har dock inte lagt planerna helt på hyllan.

– Nej det har jag inte gjort. Snart är de myndiga allihop, säger hon.

Hon berättar att hon har kontakt med ett produktionsbolag och att dialogen dem emellan fortfarande pågår. Om det blir av vill hon dock att fokus ska vara på henne, äldsta dottern Felicia och maken Roberto Toledano, 50.

– Det finns otroligt mycket att hämta där, och de yngre kan vara med i periferin. Sedan när alla är myndiga så kan de kliva in och själva på riktigt äga sin medverkan i programmet. Då har man också kunnat känna lite på terrängen, hur landar det och hur är det, säger Anna Book.

Vill visa sitt och Robertos kärleksliv tillsammans

Just nu är familjen mitt inne i en flytt och letar hus för fullt, och att följa med dem på den resan tror Anna att många hade uppskattat. Även att följa henne och Roberto i deras kärleksliv och roliga upptåg i vardagen.

– Jag har ju en man som älskar mig, förstår ni vad roligt när man hänger med på hans och mina äventyr när vi går ut och dansar i Spanien, säger Anna Book.

Så nu håller vi tummarna för att planerna snart blir till verklighet!

Anna Book efter Biggest Loser VIP.

Anna Book märker resultat av träningen.

Anna Book efter vinsten i Biggest Loser VIP.

Anna Book i röd klänning på röda mattan.

Anna Book 2016 innan hon deltog i Biggest Loser VIP.

LÄS MER: Anna Books egna ord om missen – därför saknades hon i Biggest loser VIP

LÄS MER: Anna Book i smärtor trots ingreppet: ”Behöver hjälp”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!