TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anna Book kollaps – avslöjandet om lögnerna

06 mar, 2020 
https://image.hant.se/image-4978193?imageId=4978193&width=1320&height=689
Linnea Lundgren
Anna Toledano Book
Anna Books medverkan i Biggest Loser VIP har resulterat i metervis med löpsedlar.
Men trots att hon stolt visade upp sin nya kropp i offentligheten fanns det en annan sida av historian som hon valde att dölja.
– Jag lurade mig själv och ljög nog för mig själv.
Annons
Allt om Anna BookBrand logo
Allt om Anna Book

Anna Book, 49,  lyckades gå ner hela 22,7 kilo under sin medverkan i kändisversionen av Biggest Loser. Sedan dess har artisten genererat artikel efter artikel om den stora utseendeförändringen. Men trots att Anna själv tycker om att stå i rampljuset menar hon att det också finns en mörkare sida av kändisskapet.

Efter inspelningen av TV-programmet var Anna helt slut och den plötsliga uppmärksamheten blev till slut för mycket.

– Jag brände ut mig själv helt. Man uppfylls ju av en ny härlig energi och kraft men sen är det så mycket runtomkring som tar så mycket energi att jag blev helt dränerad, säger Anna Book i en intervju med Expressen.

Var rädd att förlora platsen i kändiseliten

I intervjun erkänner Anna Book att hon tidigare har varit väldigt rädd för att förlora sin plats bland Sveriges kändiselit. Något som har lett till att hon har gett mer av sig själv än vad hon egentligen velat göra.

Annons

– Det är lätt att man rycks med i vissa perioder. Men jag tror inte att alla verkligen förstår hur det är att vara i det nålsögat. Till slut fick jag bestämma mig. Antingen jobbar jag och tjänar massa pengar bara för att jag är rädd att förlora min plats, eller så kliver jag av och känner efter vad jag verkligen vill.

Anna valde det sista. För att kunna återhämta sig från den tuffa perioden valde hon och maken Roberto Toledano, 51, att sälja sitt hus i Stockholm – och flytta ut till det mer lantliga Sigtuna.

– Valet blev förödande för ekonomin men är fantastiskt för själen.

Valdes in i Hall of Fame

Nu är dock stjärna tillbaka efter att ha stängt ner sina sociala medier under en längre period. Under Melodifestivalen 2020:s Andra chansen valdes hon in i Hall of Fame för sitt bidrag ABC 1986 – och hon utesluter inte att hon kommer att ställa upp i tävlingen igen.

– Jag känner mig taggad att ta mig an den utmaningen när rätt tidpunkt kommer. Det kan vara om ett, fem eller tio år. Jag är ganska ung fortfarande så jag tror att jag har tid på mig, säger Anna Book till Expressen.

Annons