Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books förändring efter tuffa tiden: ”Omänskligt ont”

Anna Book om svåra tiden efter Biggest Loser VIP då hon drabbades av hat.

Anna Book kämpar just nu med sig själv och allt som händer i hennes liv. För att spara energi planerar hon nu en stor förändring.

Anna Toledano Book, 48, har ett händelserikt liv just nu. Hon och maken Roberto Toledano, 50, har brutit upp från lägenheten i Solna för att nu leta efter sitt drömhus. I nästan 20 år har paret pratat om att bo i hus och nu är drömmen på väg att gå i uppfyllelse. Men att vara mittemellan två boenden är inte alltid lätt.

”Det är faktiskt rätt jobbigt. Jag är mitt emellan flytt och nytt boende, vi har sålt vårt och letar nytt (men det går bra faktiskt) jag lämnar gamla jobb bakom mig och står inför nya val och vägar, planerar och försöker strukturera.” skriver sångerskan på sin blogg. 

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Dessutom påbörjade hon förra året en resa mot ett nytt jag. Hon var med i Biggest loser VIP där hon till slut vann allting. Det var dock inte viktnedgången som var viktigast för Anna har hon tidigare sagt, utan istället att bli en bättre version av sig själv. Nu när det är mycket som pågår i hennes liv har hon inte längre tid och ork att fortsätta jobba med sin egen inre resa. 

”Jag kämpar. Det är jag i och för sig van vid. Inget har kommit gratis i livet, och speciellt inte det som varit värt något på riktigt.” skriver hon. 

För att spara energi har hon nu börjat fundera på att hålla tillbaka sina åsikter och tankar, då hon själv upplever det som att hon hur hon än gör blir hon anklagad för att göra fel. Även om hon är van att granskad och få kritik så tar det ändå hårt på henne.

”Jag tänker inte låtsas vara något jag inte är. Skulle dessutom vilja skriva massor. Men, i nuläget vet jag inte ens om det skulle vara värt det. Så jag väljer ändå att vara lite svårare och kanske aningen mer kryptisk än vad man är van att få ifrån Anna Book.”

Anna Book försöker komma ur den tuffa perioden

Det har varit en jobbig tid på sistone erkänner hon, och det är inte alltid lätt att hela tiden försöka vara en perfekt mamma, fru, kollega och vän. Anna Book försöker trots allt att se på det hela med positiva ögon.

”Det man inte dör utav, gör en förhoppningsvis bara starkare. Dom flesta timmarna på dygnet och de flesta dagarna i veckan, månaden och på året så mår jag bra. Jag är lycklig, stark, kär, lustfylld, förväntansfull, positiv och tacksam. Men så ibland faller jag igenom och då gör det omänskligt ont på, för mig nya sätt.”

Styrkekramar till Anna!

Anna Book efter Biggest Loser VIP.

Anna Book märker resultat av träningen.

Anna Book efter vinsten i Biggest Loser VIP.

Anna Book i röd klänning på röda mattan.

Anna Book 2016 innan hon deltog i Biggest Loser VIP.

LÄS MER: Anna Books egna ord om missen – därför saknades hon i Biggest loser VIP

LÄS MER: Anna Book i smärtor trots ingreppet: ”Behöver hjälp”

FOTO: TT

SENASTE NYTT!