LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Books fejkade pasta får följarna att rasa

20 maj, 2016 
AvAnna Shimoda
Anna Book hävdade att pastan var hemgjord. Men i själva verket hade hon slängt in en färdigportion från Gooh i microvågsugnen.
Annons

Anna Book, 45, gillar att laga mat. Följer man henne på Instagram får man näst intill dagligen ta del av alla kulinariska läckerheter som lagas i casa Book/Toledano. Spanska rätter ligger förstås nära till hands för Anna, som liksom sin man Roberto, 47, har spanskt påbrå.

Men ibland slinker lite italienska rätter också ner. Som förra fredagen. Tortellini stod på menyn varpå Anna publicerade en bild på Instagram med texten: “Lite homemade pasta”.

Anna Book kallar sin köpta pasta för “homemade”.

Genast rasslade det i kommentarsfältet från imponerade följare som fiskade efter receptet. Men det dröjde inte länge innan Annas lilla bluff genomskådades, vilket Nöjesguidens bloggare Frans var först att skriva om. För homemade är kanske inte ordet man letar efter, om det inte innebär att ställa in timern på microvågsugnen…

Annons
Anna Book lade upp denna bild på sin “hemmagjorda” pasta på sitt Instagramkonto.

Maträtten kommer nämligen från Gooh och går loss på 60 kronor i diverse matvarubutiker. Anna räknade nog inte med att hennes följare var så skarpsynta och tog kort därefter bort bilden från sociala medier.

Anna Book fick snabbt en hel del kommentarer.

Hänt har varit i kontakt med Steffano Cattenacci, 50, hovtraktör och kökschef på Operakällaren, som står bakom Gooh. Han har valt att inte återkomma.

Foto: IBL & Instagram

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons