TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Anna Books egna ord om missen – därför saknades hon i Biggest loser VIP

20 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
Anna Book i Biggest loser VIP
Anna Book skulle ha varit med i veckans avsnitt av Biggest loser VIP. Det trodde i alla fall både tittarna och sångerskan själv. Nu berättar hon varför hon inte syntes i programmet.
Annons

Förra året vann sångerskan Anna Book, 48, Biggest loser VIP då hon gick ner imponerande 22,7 kilo. Den här säsongen har bland annat krögaren Carl Jan Granqvist, musikern Kalle Moraeus, kocken Alexandra Zazzi och Hollywoodfrun Gunilla Persson tävlat om samma vinst.

I ett avsnitt som tidigare visades fick man se ett klipp på hur Anna skulle göra comeback i veckans program, dock inte som tävlande den här gången.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Att få chansen att inspirera ett nytt modigt gäng det kan man inte tacka nej till, sa hon.

I måndags satt Annas fans och följare bänkade framför tv-apparaten, men hon dök aldrig upp. Istället visades i slutet än en gång hur Anna skulle komma in i nästa veckas avsnitt. Förvirringen blev total och nu skriver sångerskan på sin Instagram story vad som gick snett.

”Nu kan jag med säkerhet säga!!! NÄSTA vecka dyker jag upp i Biggest Loser VIP. Hade fått fel info. nämligen! Men den som väntar på något, väntar alltid för länge”.

Annons

Fansen har hört av sig

I ett meddelande till Hänt berättar hon att det inte var produktionen som gett henne fel information, men däremot en person med insyn i produktionen. Många har hört av sig till henne i efterhand och frågat varför hon inte var med.

– Många förvirrade och några besvikna, förväntansfulla personer har hört av sig. Och det är ju fantastiskt roligt att många visar intresse. Nästa måndag gör jag dock mitt lilla gästspel, skriver Anna Book.

Biggest loser VIP sänds måndagar klockan 21.00 på TV4 och på TV4 play.

Se årets tävlande i årets upplaga av Biggest loser VIP här:

FOTO: IBL/Patrik Österberg, TV4

Annons