LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Books dotter Felicia om stora sprickan i familjen

01 aug, 2020 
Anna Book och dottern Felicia
Anna Books äldsta dotter Felicia har hon tillsammans med ex-pojkvännen Mehmet Yurdagül.
I podcasten Hitfabriken berättar Felicia Book nu om relationen till sin pappa.
– Man måste sluta kompromissa med sig själv, säger hon.
Annons
Maria Olsson tvingas lämna Biggest loser – efter regeländringenBrand logo
Maria Olsson tvingas lämna Biggest loser – efter regeländringen

Artisten Anna Book, 49, har en lång karriär bakom sig. Hon har varit med i Melodifestivalen flera gånger och ligger bakom hits som exempelvis Samba Sambero, ABC och Himmel för två. Anna har även medverkat i en rad tv-program genom åren. 2006 landade hon på en andraplats i TV4:s Let’s dance och för tre år sedan kammade hon hem vinsten i Biggest loser VIP.

När det kommer till privatlivet är Anna gift med Roberto Toledano, 52, sedan nästan 20 år tillbaka. Tillsammans har de barnen Antonio Toledano, 20, och Vanessa Toledano, 18. Anna Book har även dottern Felicia Book, 29, sedan en tidigare relation med Mehmet Yurdagül, 50.

Felicia Books medverkan i Farmen VIP

Felicia Book är den person i syskonskaran som har synts mest i rampljuset. Förra året var hon en av deltagarna i Farmen VIP, vilket blev en upplevelse hon sent kommer att glömma. Redan i det första avsnittet skadade sig Felicia så pass illa att hon blev upphämtad med ambulans.

Annons

Väl på sjukhuset gjordes en upptäckt som ledde till att hon tvingades avbryta sin medverkan i dokusåpan.

– Jag hade så dåliga blodvärden att läkarna inte förstod hur jag kunde stå på benen. Jag fick en blodtransfusion och de gjorde en gastroskopi. Det var ingen rolig upplevelse, sa Felicia Book till Aftonbladet då.

Relationen till pappa Mehmet Yurdagül

Att Felicia har en väldigt nära relation till sin mamma råder det ingen tvekan om. Hon har vid flera tillfällen hyllat Anna Book i både sociala medier och intervjuer.

I veckan gästade Felicia podcasten Hitfabriken för att prata om sin mammas karriär som artist. Hon passade även på att prata om sin uppväxt och relationen till sin pappa, Mehmet Yurdagül, som Anna separerade från när Felicia var fem år gammal.

– När jag var liten var han inte speciellt närvarande. Jag är van vid att det bara är jag och mamma, säger Felicia i podden.

Ärliga orden om sprickan i familjen

Idag umgås Felicia väldigt ofta med sin mamma och hennes make Roberto Toledano. Hon har dock valt att inte ha någon kontakt med sin pappa.

Annons

– Hur ser din kontakt ut med din pappa idag?, frågar Fredrik Ralstrand, varpå Felicia svarar:

– Idag så faktiskt, ingenting alls. Jättetråkigt men med min pappa så har det varit väldigt mycket upp och ner och fram och tillbaka och där har jag tagit ett val för mitt eget välmående. Jag har alltid fått vara väldigt drivande i den relationen och känner att det tar lite för mycket.

Felicia är öppen för att i framtiden återförenas med pappan, men just nu trivs hon bra med sitt liv som det är.

– Det är mycket som har hänt, många år som har varit jobbiga och tuffa. Man måste sluta kompromissa med sig själv och göra det som man själv mår bäst av, säger Felicia Book.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Karin Törnblom/TT

Annons