Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books beslut efter pausen: "Bättre sent än aldrig"

Anna Book börjar blogga.

Anna Book är flitig på sociala medier och har många följare. Nu avslöjar sångerskan att hon börjat blogga igen.

Anna Book, 48, har länge varit aktiv på sociala medier och har många fans som följer hennes liv på Instagram och Facebook. I i juli tog dock Anna Book en paus från sociala medier.

Jag mådde för bra för att hålla på med det där. Jag behövde en behövlig paus, en liten time out och så tycker jag gott att följarna kan få längta lite. Jag har inte bestämt än när jag är sugen på att börja igen, sa Anna Book då till Hänt.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Efter en 46 dagar lång paus dök hon upp på Instagram igen – till sina 65 000 följares stora glädje.

46 dagar sedan sist = 6 veckor + 4 dagar sedan jag uppdaterade min Instagram. Det har varit SÅ SKÖNT! Men idag fick jag feeling & kände för 1a gången, att jag själv VILL kika in & säga – Hej, så hej!”, skrev Anna Book.

Nu har sångerskans fans ytterligare en anledning att fira. Anna Book har nämligen börjat blogga igen, efter många år av bloggpaus.

På sin nya blogg på Allt för föräldrar har Anna Book nu gjort sitt första inlägg och en presentation av sig själv.

Jag har åkt runt hela Sverige och uppträtt, deltagit i Melodifestivalen 3 gånger (eller ja… 3,5 om vi ska va petiga haha) jobbat med musikal, barnteater, dubbat serier och tecknade filmer, gjort krogshow, arbetat som programledare med Let’s dance plus samt Lilla melodifestivalen, något som jag tyckte va väldigt roligt och skulle vilja jobba mer med“, skriver Anna Book bland annat som presentation på bloggen.

I sitt första inlägg skriver Anna Book också att det är skönt att blogga igen.

10 år senare! Men som man säger, den som väntar på något gott… Men skämt åsido, det känns väldigt kul & spännande & få komma tillbaka med bloggandet. Och bättre sent än aldrig“, skriver hon.

Hon fortsätter:

Jag kommer skriva från mitt hjärta om allt i mitt liv. Smått som stort, rakt, ärligt & så öppet jag kan. Allt handlar ju inte bara om mig, så jag kommer skriva med en hel del integritet & med mycket respekt för andra i min direkta närhet. Men dom stöttar mig till fullo, & jag kommer göra som jag alltid gör med mina nära & kära.”

LÄS OCKSÅ: TV3-profilen jublar efter Anna Books framtidsavslöjande

LÄS OCKSÅ: Anna Books ärliga ord efter avslöjandet om nya kroppen

FOTO: IBL

SENASTE NYTT!