anna book

Anna Book bryter tystnaden om nära döden-upplevelsen: ”Kaos”

anna book

Anna Book var nyligen med om en otäck upplevelse när hon var ute och körde bil.
I ett nytt inlägg på Instagram berättar hon om nära döden-upplevelsen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Books hälsobesked: ”Opererat”
0:52

Efter reklamen: Anna Books hälsobesked: ”Opererat”

(0:52)

Slå på ljud

Sångerskan Anna Book, 52, lever idag lite utanför rampljuset. Familjen och hälsan är det centrala i Annas liv, men då och då gör hon en välkomnad comeback i tv-rutan.

Anna är däremot mer aktiv på sociala medier där hon ofta uppdaterar sina följare om vad som händer i sitt liv. Nyligen delade Anna med sig om en riktigt otäck upplevelse hon råkade ut för när hon var ute och körde bil – något som kunnat sluta riktigt illa.

ANNONS: Drömmer du om storvinsten? Ta chansen att bli en vinnare. Upptäck mer här (länk till Postkodlotteriet). Åldersgräns 18 år. Stödlinjen.se

Anna Book berättar om nära döden-upplevelsen

Anna beskriver händelseförloppet i ett inlägg på Instagram, det började som en vanlig dag som ändrades drastiskt när hon var nära att kollidera med en lastbil.

"Igår hade jag ett specifikt ärende. Men ödet ledde mig någon annanstans. Tacksam över att jag ens lever idag. Kommer inte dra hela storyn, men en lastbil höll på att preja mig av motorvägen igår och jag hann se hur min bil skulle klämmas ihop till ingenting. Jag tutade! Blinkade! Bromsade! KAOS!", inleder Anna sitt inlägg och fortsätter:

"Jag vet inte hur chauffören i lastbilen gjorde, men på något sätt fick han tillbaka sig själv in i sin fil igen. Jag saktade ner, skakade i hela kroppen, hjärtat kändes som det låg på utsidan och slog."

Stödet från vännen – efter traumatiska upplevelsen

Mitt i känslostormen inser Anna att hon är vid avfarten där hennes väninna bor och har en ridgård. Anna väljer att svänga in till vännen för att kunna andas ut i några minuter och lugna nerverna efter den skärrande incidenten på motorvägen.

"Jag ringde Anna och hon var hemma. Jag fick komma över och hon bjöd på en stor kopp te och jag fick samtala med henne."

Det slutade med att Anna spenderade en hel dag i solen med väninnan Anna och två andra kompisar. Och när dagen övergick till kväll spenderade hon den med en god middag och en film tillsammans med sin familj.

Anna avslutar inlägget med några väl valda ord.

"Idag känner jag mig extra tacksam att vakna till solen och fåglarnas sång här ute på landet i Odensala. Var rädda om er."

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN