Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books avslöjande om hemliga projektet

Anna Book berättar om det hemliga projektet

Anna Book har länge hintat om ett hemligt projekt. I flera månader har följarna undrat vad sångerskan har i kikaren. Nu väljer hon att berätta om det.
Slå på ljud

Sångerskan Anna Toledano Book, 48, har ett händelserikt liv just nu. Hon och maken Roberto Toledano, 50, har brutit upp från lägenheten i Solna och har nyligen flyttat in i sitt drömhus i Sigtuna utanför Stockholm.

Det är så rätt och fint för oss. Att blanda det äldre lite grövre i grunden, med det moderna, mysiga och lite lyxiga. Det känns som sagt helt rätt”, skrev Anna på sin blogg då.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Hon hintade samtidigt om att hon hade ett nytt, hemligt projekt på gång.

“Igår hade vi hemligt besök här hemma, visserligen bara i 2 timmar. Men det var så trevligt. Önskar jag kunde berätta mer…men i nuläget kan jag inte det tyvärr.” skrev hon i ett nytt inlägg bloggen.

Några av läsarna kritiserade då sångerskan för att hon inte berättade mer om projektet. Anna Book förklarade då att hon inte alltid har möjlighet att berätta precis allt som händer i hennes liv.

“Jag har nämligen tidigare i mitt liv öppet och så fort jag haft något på gång, glatt berättat detta för allt och alla, innan det ens hunnit landa i mig själv. Jag har rusat in i projekt som jag inte ångrar, men OM jag inte hade varit så spontan och generös med MITT. Så kanske, bara kanske hade jag fattat ett annat beslut trots allt.” skrev hon på bloggen.

Anna Book skriver ny musik istället

Många har sedan dess väntat på att Anna Book ska avslöja vad projektet handlar om. Fortfarande, efter flera månader, har hon ännu inte berättat vad det är hon har i kikaren. När Hänt når henne berättar hon vad som har hänt.

– Jag beslöt mig för att avböja det stora projektet. Jag skriver på ny musik i lugn och ro istället, det kändes viktigare för mig, skriver hon i ett meddelande.

Många har spekulerat i om det var något nytt tv-program hon skulle vara med i.

– Hahaha, nä det har jag också avböjt i nuläget, skriver Anna Book till Hänt.

”Vill inte forcera fram något”

När den nya musiken kommer tänker hon inte sätta något specifikt datum för i nuläget. Hon beskriver det som att hon är mitt uppe i skaparprocessen just nu.

– Jag vill inte forcera fram något, så jag tar det som det kommer. Men det är klart att det finns vissa visioner. Men det måste vara och bli äkta. Annars kan det lika gärna kvitta, det är där jag är i livet, avslutar Anna Book

FOTO: TT/Patrik Österberg, TT/Karin Törnblom

SENASTE NYTT!