Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Books ärliga ord efter livsförändringen med maken: ”Klar”

Anna Book Toledano

Anna Book och maken Roberto Toledano har nyligen flyttat från lägenhet till hus. Nu berättar Anna om sina känslor efter det stora beslutet.
Slå på ljud

Artisten och tv-profilen Anna Book, 48, är nyligen hemkommen från Spanien där hon tillbringat sin lediga tid tillsammans med maken Roberto Toledano, 51.

– Semestern har varit bäst, man önskar att man hade kunnat ligga halvnaken kvar på playan i stället men det duger det här med, säger hon till Hänt.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Paret var på semester i drygt en månad och Anna Book berättar att ledigheten var välbehövlig efter en väldigt hektisk period.

– Det var så skönt att bara släppa allt ett tag och fokusera på oss själva, vi blev ändå lite bruna även om min man blev brunast, skrattar hon.

https://www.instagram.com/p/B0tFuC8qOr8/

Den hektiska perioden som Anna beskriver beror delvis på att hon och maken har flyttat från lägenheten i Solna till ett större hus i Sigtuna där en viss Ola Rapace, 47, tidigare har bott, enligt Aftonbladet.

Anna Books lyckorus efter beslutet om flytten

Beslutet att flytta från Solna tog makarna tillsammans och Anna är väldigt glad över den stora livsförändringen.

– Det är nog det absolut bästa vi någonsin gjort, det är så skönt att ha något eget. Vi var för bekväma när barnen var små, vi ville ha allting simpelt men nu när barnen är stora och självgående då funkar det med ett hus för oss, säger Anna Book.

Tv-profilen berättar vidare att flytten var ett nödvändigt steg att ta och att hon och maken hade börjat tröttna på att bo i en lägenhet där det inte fanns så mycket att syssla med. Anna Book upplever dessutom att förändringen har gjort att hon känner sig mer fri.

– Nu flyttar vi in i huset där vi kan bestämma 100% själva och det känns superskönt, jag är klar med att alla hela tiden ska bestämma över mig, säger Anna Book.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!