LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Book tar avstånd efter operationen – försvinner helt

23 jan, 2024 
Anna Book
Anna Book har den senaste tiden fått ta emot påhopp efter sin operation.
Nu väljer hon att ta en paus.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Books hälsobesked: ”Opererat”Brand logo
Anna Books hälsobesked: ”Opererat”

Anna Book har nyligen opererats och genomgår just nu en tuff tid. En knäprotes är inopererad och hon har tidigare talat ut om att operationen gått bra.

Gårdagen efter OP gick bra på det stora hela men trots ordentliga bedövningar, så KÄNNS det att få en hel knäprotes inopererad. Jag åt iaf. bra under dagen och kvällen igår och var uppe för att röra på mig och få igång min nya kroppsdel. Natten har varit något tuffare, så vi får se hur dagen utvecklar sig - det är mycket på schemat och mycket att ta in inför hemgång.”, skrev hon då.

Men den senaste tiden har hon fått ta emot påhopp när hon öppet delat med sig om sin resa.

Anna Book ryter ifrån: ”Fått tillräckligt med påhopp”

Nu väljer Anna att ryta ifrån efter påhoppen.

Annons

”Det tar absolut längre tid att klä på mig och är något trixigare såklart – men inget jag inte hanterar. Mår överlag bra, men har ont och självklart känner man sig ynklig i kortare stunder då man har extra ont. Man är ju rätt ensam och utlämnad när man är nyopererad, så visst gnäller jag lite korta stunder, det trodde naiva jag att alla gör.”, skriver hon på Instagram story.

Hon fortsätter:

”Men redan nu har jag fått tillräckligt med påhopp och helt felaktiga påståenden skickade till mig så jag kliver åt sidan lite. Det är absolut och under inga omständigheter alls synd om mig, jag är inte unik eller speciell. Men jag är människa.”

Anna Book tar en paus: ”Kommer istället posta på min privata Instagram”

Anna avslutar sedan med att skriva att hon pausar sin vanliga Instagram.

”Så eftersom det provocerar, så kommer jag ta det lugnt här och kommer posta på min privata Instagram istället när jag gör framsteg eller behöver gråta en skvätt i uppförsbackarna.”, avslutar Anna.

FOTO: Skärmdump

Annons