Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Book ryter ifrån efter orden om nya skönhetsingreppet

Anna Book gör botox

Anna Toledano Book var öppen om sitt nya skönhetsingrepp. Då fick hon ta emot elaka kommentarer från följarna. Nu ryter hon ifrån ordentligt och förklarar varför hon valt att förändra sig.
Slå på ljud

Sångerskan Anna Toledano Book, 49, besökte nyligen en skönhetssalong. På hennes Instagram story fick man se hur hon låg ner på en brits med en person som stod över henne. På salongens egna Instagram story kunde man senare se hur de la upp en efterbild på sångerskan. 

Idag hade vi fina Anna på besök för en botox & filler behandling.” skrev de. 

Anna Book är glad

Anna Book visade glatt upp resultatet efteråt.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

På bilden ses en glad och leende Anna Book visa upp sitt ansikte. På hennes blogg är det däremot allt annat än glada miner. 

”Direkt, innan jag själv ordentligt ens hunnit berätta vad jag gjort, jag har själv ännu bara antytt vad det handlar om i gårdagens Story på Instagram. Så skränar nu vissa individer högt och elakt ut sina åsikter – Det är fult och snudd på farligt i Sverige att säga rakt ut att man använder botox eller fillers, det är något som är fel, fult och skamligt, att VÅGA säga det.” skriver hon i ett inlägg. 

Hon menar att det finns många i hennes bransch som gör ingrepp men som väljer att inte berätta om det då det anses vara fel att vilja förändra sitt utseende.

”Men jag håller faktiskt inte alls med, om att det är fel eller fult att använda botox och fillers. Jag tycker var och en gör som man vill”, skriver hon.

Velat göra skönhetsingreppet länge

Sångerskan berättar att hon har tänkt på skönhetsingreppet i tio års tid, men det är först nu hon vågar göra det. Nästa år fyller hon 50 och hon har länge velat bli av med rynkor i panna och mungipa. Hon påpekar däremot att det inte handlar om några stora förändringar.

”Det FÖRÄNDRAR inte hela mitt utseende – men det förbättrar och förstärker samt framhäver det jag redan har. Och framför allt, det tar BORT det som jag stör mig på varje dag. Och om det stör dig? Ja, då blir svaret – det bryr jag mig inte ett dugg om.”

Anna Book ligger på en brits och gör botox

Sångerskan har länge velat prova på botox, men det är först nu hon har vågat sig på det.

Anna Book uppmanar ingen att göra botox

Anna Book skriver också att hon aldrig skulle uppmana någon att göra ingrepp. Det är helt upp till var och en.

”Visst förstår jag att man kan tycka att det ibland blir för mycket och vissa modellerar ju om hela ansiktet och kropparna så dom till slut ser heeelt annorlunda ut. Det finns det många bra exempel av redan här i Sverige. Men inte ens DÅ har man rätt att ge sig på någon och säga vad som helst hur som helst. Det är upp till den enskilda individen att få välja själv.”

FOTO: TT/Stefan Jerrevång, Instagram

SENASTE NYTT!