Idol 2023 marknadsföring banner

Anna Book om utmaningen i relationen med Roberto Toledano

16 sep, 2020 
Anna Book delar ofta med sig av sin familjelycka på sociala medier.
Men livet och kärleken har inte alltid varit så lätt visar det sig.
Nu berättar Anna om kampen med maken Roberto Toledano.
”Livet har svajat”, skriver artisten på Instagram.
Annons
Anna Book öppnar upp om relationskampen med maken Roberto Toledano
Anna Book öppnar upp om relationskampen med maken Roberto Toledano

För en tid sedan tog Anna Toledano Book, 50, en paus från sociala medier. Följare och fans kunde längre inte se något av Annas flöde på flera månader. Och orsaken till detta var att hon inte tyckte det kändes lika fint längre, det var inte samma känsla som hon tidigare haft.

Artisten hade för en period slut på inspiration, lust, tid och ork, vilket ledde till ett Instagram-konto som ekade tomt och en blogg som stod knäpptyst.

Men i december förra året gjorde Anna Book till slut en comeback. Premiären blev en video som visade när familjen skulle premiärelda i sin öppna spis. Hon beskrev det som ”Vackert och rofyllt”.

Efter sin comeback på sociala medier har Anna fortsatt att uppdatera följare och fans om livet som artist och mamma. Hon har över 56 000 personer som följer flödet av fina bilder och ord som Anna delar med sig av dagligen.

Anna Book i blå klännin gpå röda mattan
FOTO: Eero Hannukainen/TT

Nyligen fyllde artisten 50 år, vilket har firats en hel del! Senast i helgen delade Anna med sig av bilder och filmer på fika i mängder. Hon berättade då att hon och familjen haft en härlig kvalitetstid med varandra.

Annons

Firandet har blivit lite uppdelat på grund av den rådande pandemi, men det är inget som Anna tycker är negativt alls.

”Det passar mig såååå bra”, skriver hon på Instagram följt av ett rött hjärta.

Fina hyllningen till Roberto

Anna Book håller ibland i en frågestund på Instagram, och under gårdagen lade hon ut ”Första 20 snabba frågorna svarar jag på”, följt av en flirtgubbe. Så det gällde att vara snabb om man som följare ville ha svar på sin undring.

En person som var tillräckligt snabb för att få med sin fråga i frågelådan var en följare som undrade lite om Annas och maken Roberto Toledanos, 52, kärlek.

”Har du och Roberto alltid haft så stark kärlek till varann, eller har det svajat någon gång?”, skriver en följt av en emoji.

”Livet har svajat. Men aldrig vår kärlek”, svarar Anna Book följt av ett rött hjärta. Hon fortsätter:

”Den växer sig ständigt starkare och djupare och vi mår alltid som bäst båda två ju mer vi är med varandra”. Även där tillägger Anna ett rött hjärta.

Anna Book
FOTO: Instagram

Hon avslutar sedan med:

”Vi älskar varandra med allt vi är och allt vi har – så tacksamma för det”

Annons

Så härligt med kärlek!

FOTO: Stefan Jerrevång/TT, Karin Törnblom/TT

Annons