Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Book om att medverka i Så mycket bättre

Anna Book vill medverka i Så mycket bättre.

Anna Book har både dansat och tränat i tv och hon räknas till en veteran i Melodifestivalen. Men det finns ett program som hon har kvar: TV4-succén Så mycket bättre.

Anna Book, 48, har varit med i Melodifestivalen flera gånger, hon har dansat i Let’s dance och vunnit Biggest Loser VIP. Men det är ett program som Anna Book gärna vill göra: TV4:s Så mycket bättre.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

I år är det artisterna Louise Hoffstens, 53, Christer Sjögren, 68, Charlotte Perrelli, 44, Eric Gadd, 53, Stor, 31, Linnéa Henriksson, 31, och Albin Lee Meldau, 30, som tolkat varandras låtar. Anna Book är dock inte imponerad.

I Kändispodden berättar Anna Book om vad hon tycker om årets säsong av Så mycket bättre.

– Det är inte den säsong som har berört mig allra, allra mest. Jag känner inte spontant att jag har längtat till varje lördag, utan jag har känt så här: “Jag kan titta på det när jag har tid”. För nyfiken och intresserad, det är jag utan tvekan, säger Anna Book.

Hon understryker dock att det är kul att se Albin, Linnéa och Stor i programmet.

Anna Book skulle själv gärna vara med i Så mycket bättre och i Kändispodden berättar varför hon borde få vara en av artisterna som väljs ut.

– För att jag har gjort så otroligt mycket mer än vad folk faktiskt känner till och framförallt för att jag har jobbat med så otroligt kompetenta människor, säger hon.

Vill höra sina låtar tolkas

Anna Book berättar att hon spelat in musik i kända studior och samarbetat med stora namn inom musikbranschen.

Lasse Holm, Ingela “Pling” Forsman, Christer Sandelin, Tommy Ekman, Per Gessle, Marie Fredriksson, Lasse Lindbom. I can go on and on and on, hör du inte? säger Anna Book i podden.

Anna Book får i Kändispodden frågan om vilken artist hon tycker skulle göra vilken av hennes låtar om hon varit med i årets omgång av Så mycket bättre. Anna Book funderar och säger att hon tänker sig att Linnéa Henriksson skulle göra låten Killsnack och Christer Sjögren skulle ha kunnat ge sig på Samba Sambero.

– Jag tror att Albin skulle kunna göra någon av mina egenskrivna låtar, eller kanske Runt, runt, runt eller Livet går vidare av Christer Sandelin och Tommy Ekman. Det finns så mycket mer faktiskt att visa upp av mig. Jag tycker att jag skulle förtjäna det för jag har jobbat jävligt hårt, säger Anna Book.

LÄS MER: Anna Book om pengakravet för sin medverkan i Biggest loser VIP

LÄS MER: Anna Book om förändringen efter Biggest loser VIP: ”Ångest”

FOTO: IBL/Magnus Sandberg

SENASTE NYTT!