Artikeln innehåller reklamlänkar

Anna Book om förändringen i relationen med Roberto Toledano

Anna Toledano Book och maken Roberto Toledano

Anna Toledano Book och maken Roberto Toledano har nyligen flyttat. Nu berättar sångerskan hur flytten har påverkat relationen.

Efter att i över 20 år ha bott i lägenhet bröt sångerskan Anna Toledano Book, 48, och maken Roberto Toledano, 51, upp. De hade länge letat efter sitt drömhus, och till sist fann de vad de letat efter i Sigtuna strax utanför Stockholm.

”Det här med att vi flyttar… det har endast att göra med att vi så länge vi kan minnas, i cirka 19 år faktiskt, så har vi pratat om att vi skulle vilja pröva på att bo i hus. Och den drömmen och känslan har aldrig lämnat oss. Så när Roberto bestämde sig för att sälja bostadsrätten i år, så var det för att han kände att nu var det dags att följa våra hjärtan och vår dröm”, skrev Anna Toledano Book på bloggen.

ANNONS: Redo för sol, bad och picknick? Fynda sommarens bästa picknickfilt här! (länk till Aller media shop)

Några månader efter att hela familjen hade flyttat in kunde sångerskan konstatera att de  hade hittat helt rätt.

”Vill och kan med STOR GLÄDJE äntligen tala om att vi har hittat vårt HUS! Det är och kommer att bli allt vi kunnat önska oss – perfekt för vår familj och våra behov. Detta är ett hus som första gången vi såg det gav oss den där speciella känslan man hört andra husägare pratat drömskt om. Och NU förstår vi verkligen vad folk menat”, skrev Anna Toledano Book då på sin blogg.

Hon berättade även att flytten var ett nödvändigt steg att ta samt att hon och maken hade börjat tröttna på att bo i en lägenhet där det inte fanns så mycket att syssla med.

Anna Toledano Book och maken Roberto Toledano

Anna Toledano Book och maken Roberto Toledano kände att en flytt var nödvändig.

Anna Toledano Book om kärleken till maken Roberto Toledano

När Hänt träffar sångerskan på premiären av filmen Toy Story 4 berättar hon att hon och familjen stortrivs. Livet har förändrats på många sätt men endast till det bättre.

– Vi vet att vi är på rätt plats. Vi stortrivs och har så härliga grannar också, säger hon glatt.

En annan sak som har förändrats är även relationen med maken Roberto Toledano. För många innebär en flytt stora prövningar för ett förhållande, men för Anna Toledano Book och hennes make har flytten enbart varit positiv.

– Jag blir bara mer och mer förälskad i honom för varje dag och jag känner mig mer och mer älskad av honom också. Vi är oerhört kompatibla och vi har väldigt roligt tillsammans. Vår kärlek stärks alltid av att vi är tillsammans mycket. Han är min bästa vän och vi har det skitbra, säger Anna Toledano Book.

Anna Book och Roberto Toledano pussas

Anna Toledo Book och Roberto Toledano är mer kära än någonsin!

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Karin Törnblom/TT, Peter Wixtröm/TT

SENASTE NYTT!