ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Anna Book opererad: ”Omtumlad av det snabba beskedet”

09 nov, 2023 
ANNA BOOK
Anna Book har opererats.
Nu berättar hon själv om operationen som hon gått och väntat tålmodigt på.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anna Books hälsobesked: ”Opererat”Brand logo
Anna Books hälsobesked: ”Opererat”

Anna Book, 53, har bytt ut det hektiska stadslivet till ett betydligt lugnare liv på landet. Samtidigt har hon blivit mer trygg i sig själv och har börjat acceptera alla situationer.

”Allt är inte bara perfekt och nej, jag är inte rädd för att visa mig – jag är som jag är, med smink eller utan. Idag är jag trött, ledsen och uppgiven, men samtidigt är hjärtat fyllt med så mycket kärlek idag samt fortsatt tacksamhet.”, skrev hon nyligen på Instagram.

Anna Book släpper ny version av hitlåten

Dessutom har hon och Youtube-profilen Kalle Möller, 40, gjort en cover på hennes hit Det finns en morgondag, låten släpps nästa vecka och budskapet med låten är ungefär "allt löser sig till slut".

Annons

– Folk tror att de är dumma mot mig, och ja det klart det finns dumma människor men det finns ingen som varit så dum mot mig som jag själv varit. Man är ju liksom sin värsta kritiker tyvärr många gånger. Där kände väl Kalle lite likadant. Men det är det slut med nu! För Det finns en morgondag, säger Anna till Hänt om låtsläppet.

Anna har ett väldigt skonsamt synsätt och ser bara låten som en kul grej.

– Det är väldigt roligt. Det är verkligen gjort med lust och kärlek bara. Det finns liksom ingen strategi eller storslagen plan. Det här är bara en grej som kom upp mellan mig och Kalle, som en kul grej bara, säger hon.

Kommer ni åka ut på turné nu?

– Nej nej nej, så långt ska vi absolut inte dra det.

Anna Books hälsokamp – har opererats

Även om Anna mår väldigt bra så har hon, bakom kulisserna, tampats med en kamp mot hälsan.

”Det gör så ont, ingen hjälper mig bara skyller ifrån sig. Är så ledsen och orolig för 12:e gången och det gör ont på riktigt, det bränner. Så ledsen. Hoppas på sömn inatt.”, skrev hon på Instagram tidigare i år, följt av:

Annons

”Vill inte gå in på detalj på något, men jag kan säga att det gäller återkommande inflammation som är otroligt smärtsam, och det tar på psyket när det blossar upp gång på gång.”

Vilka inflammationer det är exakt som Anna opererats för är fortfarande oklart. Men något som är säkert är att hon nu opererats och nu är det bara att hålla tummarna för att besvären försvinner.

”Äntligen. Var egentligen planerat till den 22a november. Men hjälpen jag väntat på att få i 3 år nu, blev av redan idag. Nu är jag äntligen opererad, och ska förhoppningsvis slippa lida utav fler hemska inflammationer. Är något omtumlad av det snabba beskedet jag fick redan idag som sagt. Men nu ska jag åka hem och vila framför brasan.”, skriver hon i ett nytt inlägg.

Hänt har sökt Anna Book.

FOTO: Hänt, Instagram

Annons