Anna Books paus – försvunnen från rampljuset i månader

Anna Book

Anna Toledano Book tog en paus från sociala medier och bloggandet i oktober.
Orsaken till det var att hon inte tyckte det kändes fint längre.
”Hur mår du?” undrar ett av hennes fans nu.

Den svenska sångerskan Anna Toledano Book, 49, var tidigare aktiv med både sin Instagram och sin blogg. Men för två månader sedan tog det stopp.

Eftersom hon fick många frågor från fansen om varför hon slutat uppdatera om sitt liv, valde hon att dela med sig av ett ärligt inlägg på bloggen. Hon förklarade där att hon slutat blogga och instagramma av anledningen att hon inte tyckte det kändes fint längre.

“Kul skulle det absolut vara, för jag gillar det verkligen. Men det känns inte fint nu, och det är en stark känsla som jag inte kan bortse från”skrev hon då.

Anna Book fortsatte förklara situationen med att hon varken hade inspiration, lust, tid eller ork, vilket gjorde det hela ovärt.

“Så, jag känner helt enkelt inte för att dela med mig av mitt liv längre”, avslutade hon. Där tog det stopp, varken dramatiskt eller komplicerat, förklarade hon. 

Sista inlägget innan tystnaden

Sist vi kunde se något från Melodifestival-drottningen Anna Book var alltså i början av oktober, då hon meddelade att det gick väldigt bra för hennes blogg. Sedan dess har det varit tyst.

Det senaste inlägget hon delade var från en ruggig tisdagkväll när hon filmar en brinnande brasa och tända ljus.

“Premiäreldning för oss i öppna spisen. Vackert och rofyllt”.

Det här inlägget från Instagram går inte att visa just nu. (E01)

Står still

Kommentarsfältet har gått varmt och det verkar som att följarna har saknar Anna på sociala medier.

“Bästa som finns när hösten och kylan kommer”, skriver en. “Gör en varm och glad inuti! Så skönt när det blåser kallt ute”, fyller en annan i.

“Hur mår du? Det var länge sen du la ut något”, undrar en tredje. Men det är ingenting som Anna valt att svara på – ännu.

Bloggen står fortfarande still. När vi får se mer av Anna Book återstår att se.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!