TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Anna Book bröt ihop på McDonalds: "De sa att jag var fet som en gris"

16 maj, 2015 
AvSofia Hadjipetri Glantz
Att vistas kring snabbmat gav Anna Book panikångest. Nu tar sångerskan hälsorevansch med hjälp av svärsonen.
Annons

Anna Book, 44, har i hela sitt liv dragits med en viss övervikt. Till stor del har den berott på hormonsjukdomen PCOS, Polycistisk ovarialsyndrom, som gör hennes ämnesomsättning mycket låg. Som mest har hon vägt 50 kilo mer än vad hon gör idag. Trots att Anna kämpade stoppade det inte sårande kommentarer.

– Under många år åt jag inte mer än en gång om dagen. För att människor var så elaka. Sa att jag var fet som en gris, berättar hon i Aftonbladet.

Anna Book blev knäckt av alla påhopp. Foto: IBL
Anna Book blev knäckt av alla påhopp. Foto: IBL

Påhoppen fick fruktansvärda konsekvenser.

– Jag fick en panikångestattack inne på McDonalds. Trodde att någon skulle sprida att “nu är Anna Book inne på McDonalds – hon käkar säkert tio hamburgare!”.

Vid sin sida har den “Let’s Dance”-aktuella artisten alltid haft maken Roberto Toledano, 46, och de gemensamma barnen Antonio, 14, och Vanessa, 13. Hon har även dottern Felicia, 23, från ett tidigare förhållande och det var tack vare henne som hon nu har lagt om hela sin livsstil.

Idag tränar Anna Book som aldrig förr! Foto: IBL
Idag tränar Anna Book som aldrig förr! Foto: IBL

När Felicia blev ihop med “Biggest Loser”-vinnaren Hristos Adoniadis, 31, fick Anna en nytändning i sin träning. I september springer hon Tjejmilen.

– Inget kan stoppa mig! Det rycker i benen!

Andra gillar:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons